Nieuws

Barli kiest voor 4PS Construct op Microsoft Dynamics 365 Business Central

We zijn blij dat we bouwspecialist Barli kunnen verwelkomen als nieuwe klant van 4PS. Met ruim 35 jaar ervaring is Barli dé specialist op het gebied van prefab woningbouw gebaseerd op houten constructies. Barli is vorig jaar op zoek gegaan naar een nieuwe ERP-oplossing, zij hebben toen gekozen voor de geïntegreerde softwareoplossing 4PS Construct op Microsoft Dynamics 365 Business Central.


De keuze voor 4PS Construct

Om het alsmaar verder gedigitaliseerde proces binnen Barli beter te kunnen ondersteunen kiest Barli voor de Cloudoplossing van 4PS. Barli vertelt waarom: ‘De geïntegreerde oplossing gaat ons nog beter ondersteunen bij de beheersing van onze projecten. Onze mensen de juiste ondersteuning bieden om op een fijne manier hun werkzaamheden te verrichten is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.’

Over Barli

Barli is een echt Brabants bedrijf met een hechte familiecultuur. Het bedrijf is gespecialiseerd in volledig geprefabriceerde woningen die kant en klaar vanuit de fabriek worden getransporteerd naar de bouwplaats. Met een flexibele, modulaire bouwmethode is Barli als geen ander in staat om wensen van de klant te vertalen naar praktische en innovatieve woonoplossingen. Dit alles op een duurzame en circulaire manier op basis van een houten constructie.

  • Deel dit artikel