Nieuws

Schadenberg Groep maakt een nuchtere keuze voor 4PS!

We zijn trots dat we weer een mooie nieuwe klant mogen verwelkomen bij 4PS! Schadenberg Groep is actief in grond-, weg- en waterbouw, dakwerken, verticale tuinen, daktuinen, bouw, optimalisatie en onderhoud van drinkwatersystemen en vastgoed. 4PS Sales Manager Bart Jansen, vertelt enthousiast over deze nieuwe samenwerking: “Er zijn van die trajecten waarbij de klant/leverancier verhouding al snel wordt ingeruild voor die van projectpartners. Dat geldt zeker voor Schadenberg Groep. Met grote zorgvuldigheid, maar ook met ruimte voor ondernemerschap, heeft Schadenberg Groep, samen met haar kerngebruikers, het selectietraject doorlopen.”

Bart vertelt verder: “Daarbij is ook in alle openheid en eerlijkheid verteld waar de sterkte en zwakte ligt binnen de organisatie. Dat is mooi en zorgt ook voor een verdieping in de relatie. Echt een traject dat we samen gaan optuigen.”

De kerngebruikers, en daarmee de “eigenaren van de procesonderdelen”, hebben vooraf hun eisen en wensen mogen inbrengen. Gaandeweg zijn deze in diverse demo’s getoetst en waar nodig in een verdiepingsdemo verder uitgewerkt. En juist deze betrokkenheid typeert Schadenberg Groep. Verantwoordelijkheid laag in de organisatie, weinig politiek en korte lijnen. Kort en goed, een gezonde “opgestroopte mouwen” mentaliteit. 4PS gaat hen helpen om het beproefde Microsoft Dynamics 365 ERP platform Business Central, specifiek voor de bouw en GWW/infra aangevuld en uitgewerkt door 4PS, uit te rollen binnen de organisatie. Laagdrempelig en herkenbare software, die “dicht bij de gebruiker staat”.

Over Schadenberg Groep

Schadenberg Groep kenmerkt zich als een aannemer met een zeer breed aanbod aan diensten: van infra tot bouw en van stedegroen tot dakwerken. En de ambities van Schadenberg Groep kennende, zal dat in de nabije toekomst zo maar verder kunnen uitgroeien. En juist die groeiambities, samen met de bekende West Friese nuchterheid, maakt Schadenberg Groep tot een klant waar we trots op zijn!

 

  • Deel dit artikel