Nieuws

Stam & Co Infratechniek B.V. live op Business Central

Stam & Co Infratechniek B.V. is onlangs succesvol gemigreerd naar Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met dit toekomstbestendige platform heeft Stam & Co Infratechniek B.V. een sterke basis voor de ondersteuning van haar dagelijkse bedrijfsvoering.

Meer grip en controle

Naast de upgrade naar Business Central is Stam & Co Infratechniek B.V. ook live gegaan met de implementatie van de DSP-module. DSP staat voor Digitaal Samenwerkingsplatform, dit is een berichtenplatform waarover informatie wordt uitgewisseld tussen netbeheerders en aannemers. De DSP-module is onderdeel van 4PS Construct en stelt Stam & Co Infratechniek B.V. in staat om via de Enterprise Service Bus van Creetion (huis)aansluit-opdrachten te ontvangen en af te melden op het DSP.

Door daarnaast gebruik te maken van de kostenonderbouwing van de bestekposten uit de RAW Calculatie module van 4PS, heeft Stam&Co Infratechniek B.V. tevens meer grip op de kosten en opbrengsten per opdracht.

Over Stam & Co Infratechniek B.V.

Al ruim 65 jaar is Stam & Co actief als landelijk opererende aannemer in het ontwerp en de uitvoering van multidisciplinair ondergrondse kabel- en leidinginfrastructuur. Wij zijn de partner voor onze opdrachtgevers en eindgebruikers in energie- en telecombekabeling.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar, een projectlocatie is ingericht in Amsterdam.

Stam & Co creëert een veilige, geschikte en gezonde werkomgeving in een open transparante cultuur voor al haar medewerkers, waar respect voor elkaar een belangrijke pijler is.

  • Deel dit artikel