Nieuws

Stam & Co: nieuw begin met 4PS!

Ruim 65 jaar. Zo lang is Stam & Co al actief als aannemer in de ondergrondse infrastructuur. Hun expertise ligt in veel onderdelen: gas, water, elektra, telecom, rail, beveiliging, engineering, combiwerkzaamheden en laadpalen. Als moderne aannemer denkt Stam & Co aan de toekomst en stellen ze steeds hogere eisen. Aan zichzelf, maar ook aan de werking van hun organisatie. Zo besloten ze na een marktverkenning en bezoeken aan collega-aannemers te kiezen voor de software oplossingen van 4PS.

 

Onderzoek naar ERP-leveranciers

Wat Stam & Co belangrijk vond bij de keuze van een nieuw ICT-platform is dat een partij veel kennis heeft van de processen in de ondergrondse infrastructuur. Dat, en de andere redenen die uiteindelijk de doorslag gaven om met 4PS te werken waren:

  • het Microsoft platform dat 4PS biedt
  • de fijne klik met de mensen en het bedrijf
  • de integratiemogelijkheden met het Digitale Samenwerkingsplatform (DSP)

Begin 2019 zijn we samen met Stam & Co het implementatietraject gestart.

4PS steeds meer zichtbaar in de GWW/Infrastructuur

Sinds 3 jaar focussen we ons naast Bouw en Installatie ook op GWW/Infra. Marcel van Noord, Sales Manager GWW bij 4PS vertelt: ‘Inmiddels is de GWW niet meer weg te denken bij 4PS. We hebben consultancy teams gevormd met specifieke kennis van de processen in deze branche. Onze software oplossingen zijn verder doorontwikkeld met bijvoorbeeld ondersteuning van geïntegreerde contractvormen. Zoals UAV-GC contracten. We kijken samen erg uit naar de toekomst en groei van 4PS in dit mooie segment’.

Over Stam & Co

Stam & Co heeft jarenlange ervaring: ze zijn al meer dan 65 jaar werkzaam in de ondergrondse infrastructuur. De afgelopen jaren ontwikkelde zij zich tot een landelijk opererende aannemer. Stan & Co is de ontzorgende partner met alle know-how in eigen huis. Ze werken met specialisten voor laag- en middenspanning, elektra, lage- en hogedruk gas, drink- en vuilwater, koper, cai en glasvezel, beveiliging en inpandige installaties.

Hun missie: het actief realiseren van een betrouwbaar en voor iedereen toegankelijke infrastructuur. Deze infrastructuur is onmisbaar in de hedendaagse maatschappij en wordt vaak als vanzelfsprekend ervaren. Daar werken de mensen van Stam & Co iedere dag hard aan. En daar zijn ze trots op. Maar die trots voelen ze ook voor klanten, leveranciers, zzp’ers en onderaannemers. Meer informatie over Stam & Co? Bezoek de website

  • Deel dit artikel: