Nieuws

Utron Group kiest voor 4PS Construct in de cloud

De Utron Group met de werkmaatschappijen Wesotronic en ETB, gaan per 1 januari 2021 over naar de ERP-totaaloplossing 4PS Construct in de Microsoft Azure Cloud.

ERP-totaaloplossing in de cloud

Om de verdere groei van de Utron Group te kunnen faciliteren, is de keuze gemaakt om de samenwerking aan te gaan met 4PS. 4PS biedt de ERP-totaaloplossing 4PS Construct aan, dit is een integrale softwareoplossing die alle primaire bedrijfsprocessen ondersteunt. Gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vanuit de cloud, overal en voor iedereen beschikbaar. Altijd up-to-date, schaalbaar én veilig.  4PS zorgt voor de installatie, updates compatibiliteit en het technisch beheer.

Waarom deze overstap?

Sinds 2001 maakte de Utron Group gebruik van Microsoft Dynamics NAV. Inmiddels is de keuze gemaakt om van on-premise over te stappen naar de Microsoft Cloud. De flexibiliteit in op- en afschalen van users, het niet aan te hoeven schaffen van hardware en de mobiliteit en betrouwbaarheid van de cloud speelden een belangrijke rol bij deze keuze.

Door de naadloze aansluiting van de softwareoplossing 4PS Construct op de installatiebranche, in samenspel met het betrouwbare platform Microsoft en haar Microsoft Azure Cloud, kan de Utron Group haar eigen dienstverlening en producten naar een hoger niveau brengen. Daarbij hoeven zij zich geen zorgen te maken over het beheer van de ICT-omgeving. Hierdoor ondervindt Utron Goup geen beperkingen meer voor haar verdere groei van het bedrijf en ziet zij haar toekomst rooskleurig in.

Over Utron Group

De Utron Group met de werkmaatschappijen Wesotronic en ETB De Noord realiseert hoogwaardige technische installaties voor utiliteitsbouw, woningbouw, retail, industrie en (semi-)overheid. Vanuit de eigen specialisaties vervullen zij de rol van betrouwbare totaalinstallateur van bedrijfstechnische installaties. De werkzaamheden worden verricht in heel Nederland en worden aangestuurd vanuit de locaties in Barendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht en Nunspeet.
De technische specialisten van de Utron Group hebben kennis van zaken en zijn steeds op zoek naar betere en slimmere technische oplossingen. Waarden die daarbij hoog in het vaandel staan zijn openheid, aandacht en betrouwbaarheid.

  • Deel dit artikel