Nieuws

VEST Infra te Beverwijk kiest voor cloudoplossing 4PS Construct

Recent heeft VEST Infra, voorheen Bakker Infratechniek, gekozen voor 4PS als partner voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. VEST Infra kiest voor de cloudversie Microsoft Cloud van dit moderne ERP-platform vanwege de flexibiliteit die een oplossing in de cloud biedt. We kijken uit naar het implementatietraject dat in september van start zal gaan.

 

Toekomstbestendige software

VEST Infra hecht veel waarde aan een systeem dat maximaal flexibel is. Het bedrijf uit Beverwijk is nog een relatief klein bedrijf in de doorstartfase. Met de blik op de toekomst gericht, had men de voorwaarde dat het nieuwe ERP-systeem mee kan groeien met de verdere ontwikkeling en groei van de organisatie. Raymond Stevens namens VEST Infra: “Het systeem moet onze processen in de GWW/Infra ondersteunen, maar ook een goede basis bieden voor de verdere groei. 4PS sluit het beste aan bij de wensen die wij hebben. Het gevoel was vanaf het eerste gesprek al direct goed, we kijken dan ook met veel vertrouwen uit naar het implementatietraject.”

Een duidelijke visie

Wij hebben VEST Infra leren kennen als een bedrijf met een duidelijke visie. We zijn er dan ook trots op dat we het bedrijf mogen ondersteunen bij de realisatie van haar ambities. Met de komst van de cloudversie van Microsoft Dynamics 365 Business Central is ERP voor meer bedrijven te realiseren dan dat met de oude on-premise versie het geval was. “Betalen per maand inclusief de infrastructuur van Microsoft Azure spreekt steeds meer bedrijven, of het nu om een klein, middelgroot of groot bedrijf gaat. Grote investeringen rondom infrastructuur zijn verleden tijd. De gebruiker betaalt letterlijk alleen voor het gebruik en is altijd up-to-date. Dit biedt bedrijven veel flexibiliteit. Wij verwachten dat de cloudversie binnen afzienbare tijd niet meer weg te denken is”, aldus Marcel van Noord, Salesmanager GWW/Infra bij 4PS.

Software as a Service

Voor 4PS is deze tweede Microsoft Cloud implementatie een bijzondere mijlpaal. Software as a Service houdt in dat men volledig in de cloud gaat werken. VEST Infra zal dan ook volledig worden ontzorgd: updates verlopen automatisch, men profiteert altijd van de laatste versie van de software en deze is altijd en overal beschikbaar.

Over VEST Infra

VEST Infra voelt zich maatschappelijk betrokken en dus mede verantwoordelijk voor de openbare ruimtes en inrichting van Nederland. Het bedrijf uit Beverwijk voert duurzame infrastructurele projecten uit in Nederland met gespecialiseerde werkzaamheden als: bodem- en tanksaneringen en rail-infra.

Voor meer informatie, bezoek de website van VEST Infra.

  • Deel dit artikel: