Nieuws

Nieuwe release 4PS Construct nu beschikbaar: Spring 22 release

De allernieuwste versie van 4PS Construct staat klaar voor onze klanten: de Spring 22 release! Met de introductie van deze release profiteren onze klanten opnieuw van nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten in onder andere BIM, de 4PS Buitendienst App, de 4PS On-site App, Documentbeheer, Urenverantwoording, 4PS Declaratie App, 4PS Control, Whitevision, INSBOU, Microsoft Power Automate en de Materieel App.

Gebruikt u 4PS Construct als SaaS-oplossing? Zit u al in de SaaS-omgeving?

Als u gebruik maakt van 4PS Construct in de cloud, maakt u als eerste gebruik van onze nieuwste software en profiteert u automatisch van de nieuwste ontwikkelingen. Dat is het voordeel van een SaaS-oplossing!

Benieuwd welke ontwikkelingen wij introduceren in deze Spring 22 release? In dit artikel geven wij u een sneak peek van de nieuwe functionaliteiten:

4PS On-site App

Het is voor u belangrijk om ook op locatie op de hoogte te zijn én blijven van de meeste actuele informatie. Met onze 4PS On-site App is het mogelijk om op locatie documenten, issues en checklijsten te raadplegen. Om de app verder te optimaliseren voegden we een aantal nieuwe functionaliteiten toe:

  • Pdf’s converteren naar de 4PS On-site App om te gebruiken in de app;
  • Pin-point uit de app in Business Central plaatsen;
  • Handtekeningen plaatsen direct in de app;
  • Het is nu mogelijk gemaakt om Documenten, Checklijsten en Issues aan de Levering te linken met behulp van de OSA;
  • Afhankelijk van de al bestaande instellingen, kunnen opleveringen nu per Bouwnummer gedaan.

Buitendienst App

De 4PS Buitendienst App is een handige tool voor de buitendienstmedewerker. De app ondersteunt buitendienstmedewerkers in hun werkzaamheden op locatie door het registeren van uren, materialen en bijkomende kosten. Vanaf de Spring 22 release is het ook mogelijk om voor projectwerkorders kilometerstanden in te voeren. Daarnaast is het mogelijk om controles op een serviceorder uit te zetten per object en locatiestructuur. Hiermee voorkomt u onnodige controles en verlies van data als meerdere mensen dezelfde inspectielijst invullen.

Documentbeheer

Met onze tools voor documentmanagement is het eenvoudig om belangrijke documenten op te slaan, op te halen, bij te werken en te delen. Helemaal papierloos. In deze nieuwe versie van 4PS Construct is de performance van het importeren, wijzigen en voorbereiden van documenten verbeterd. Daarnaast bekijkt u vanaf nu een preview van foto’s in 4PS Construct zonder deze te hoeven downloaden.

Power Platform

4PS Construct integreert eenvoudig met andere Microsoft tools zoals Microsoft 365 en het Microsoft Power Platform. In de Spring 22 release is een nieuwe functionaliteit aan Microsoft Power Automate (onderdeel van het Power Platform) toegevoegd. Vanaf nu is het mogelijk om een Power Automate flow vanuit Business Central te starten. Een maatwerkconsultant kan dit ook op andere pages toevoegen.

Meer weten?

Dit zijn maar een aantal nieuwe ontwikkelingen uit de Spring 22 release. Wilt u meer weten over deze ontwikkelingen? Neem dan contact op met uw accountmanager of kijk op ons klantportaal.

  • Deel dit artikel