Nieuws

Veiliger en makkelijker betalen in 4PS Construct met Direct Banking van idyn

Dussen/Ede – Als financieel beheerder of controller kan het handmatig online inloggen op elke afzonderlijke bedrijfsbankrekening en het importeren van dagelijkse afschriften in 4PS Construct een tijdrovende en vervelende taak zijn. Daar komt nu een einde aan. Dankzij de samenwerking met idyn en de koppeling tussen Direct Banking en 4PS Construct wordt het bankproces namelijk een stuk eenvoudiger.

Betalingsprocessen vereenvoudigen met Direct Banking

Direct Banking is een softwareoplossing ontwikkeld door idyn. idyn stroomlijnt met hun oplossingen financiële workflows voor bedrijven die Microsoft Dynamics 365 Business Central gebruiken. Met Direct Banking zijn handmatige handelingen verleden tijd en worden betalingsprocessen vereenvoudigd. Direct Banking automatiseert namelijk het proces van het importeren van bankafschriften en de aansluiting daarvan met openstaande boekingen van klanten/leveranciers/werknemers of bankrekeningen. Dit bespaart tijd en de kans op fouten neemt af. Reden voor 4PS om de samenwerking op te zoeken en het bankproces voor haar klanten gemakkelijker te maken.

Telebankieren in 4PS Construct

Direct Banking is ontwikkeld op basis van de telebankieren-module binnen 4PS Construct. Voor de synchronisatie van de bankgegevens maakt Direct Banking gebruik van een gecertificeerde PSD2-provider: Ponto, onderdeel van de Isabel Group. Dit betekent dat alle informatie-uitwisseling aan de hoogste veiligheidsstandaarden voldoet. Het gehele proces beantwoordt daarmee aan de richtlijnen van zowel de Europese als Nederlandse banken.

Momenteel zijn we bezig met de eerste implementaties van deze koppeling. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Over idyn

idyn ontwikkelt integratie-oplossingen voor Microsoft Dynamics Navision en Business Central. Met deze oplossingen voegen ze connectiviteit, productiviteit en waarde toe voor bedrijven die werken met Microsoft Dynamics 365.

Voor vragen over de mogelijkheden kan er contact op worden genomen met:

  • sales@idyn.nl
  • Floris Wilod Versprille, Salesmanager bij 4PS – fwilodversprille@4ps.nl, +31625270006
  • Deel deze pagina