Nieuws

VONK live met 4PS Construct in de Microsoft Cloud van Business Central

VONK is onlangs succesvol gemigreerd naar 4PS Construct in de Microsoft Cloud van Business Central. VONK maakt de energietransitie van haar klanten mogelijk, door verbetering van de stroomvoorziening en besturing van kritische productieprocessen. VONK is solution provider voor Power Conversion, Electrical & Instrumentation en Control & Automation oplossingen. Geïnspireerd door technologische innovaties draagt VONK bij aan een duurzamere samenleving.


De overstap naar de Microsoft Cloud van Business Central

VONK heeft gekozen voor Microsoft Dynamics 365 Business Central als logische vervolgstap na de centrale Navision 4PS Construct omgeving. Met deze nieuwe omgeving kan VONK gebruik maken van een flexibele, toekomstbestendige, schaalbare en kostenefficiënte ERP-oplossing.

Over VONK

VONK is een internationale leverancier van oplossingen voor uitdagingen op het gebied van Power Conversion, Electrical & Instrumentation (E&I) en Control & Automation (C&A). Met de ervaring, die is opgebouwd in meer dan 80 jaar, creëer waarde voor hun klanten in een breed scala van industrieën: Energie (renewables, nucleair, conventioneel) en Olie & Gas, (Petro)Chemie, Productie en Defensie. Betrouwbaar, flexibel, co-creatief: VONK is het bedrijf waarop u kunt rekenen om de klus te klaren.

  • Deel dit artikel