Webinars

Hoe werk je datagedreven in de bouwnijverheid?

Van data naar nieuwe inzichten!

Wil je voortaan in jouw bouw-, GWW- of installatiebedrijf beslissingen nemen op basis van feiten en data? Genereer en verzamel jij grote hoeveelheden data, maar vind je het lastig om de waardevolle informatie eruit te filteren? Dan is deze webinar iets voor jou. Onze data- en BI-experts lieten jou zien hoe bedrijven in de bouwnijverheid data kunnen inzetten om betere beslissingen te nemen, zicht te houden op projecten en kosten te besparen.

Een moderne fundament voor datagedreven werken inrichten

Datagedreven werken; je hoort het tegenwoordig overal. Maar wat is precies datagedreven werken, wat heb je nodig om te starten en hoe haal je ook meer waarde uit alle data? Onze experts laten je in deze webinar zien hoe je met behulp van een totaaloplossing voor de bouwnijverheid data uit alle processen samenbrengt in één softwareoplossing. Ze vertellen hoe je met behulp van Microsoft Power BI deze grote hoeveelheden data visualiseert, analyseert en deelt met alle stakeholders. Zo heeft iedereen realtime inzicht in hoe projecten ervoor staan en weet je in één oogopslag of je jouw doelen haalt. Loopt een project niet op schema? Dan schakel je snel bij waar nodig en sta je aan het eind van het project niet voor onaangename verrassingen.

Bekijk dus snel deze webinar en start ook met beslissen op basis van feiten!

Doelgroep: Bouw | GWW | Installatie

Locatie: Online

Kosten: Geen

Interesse? Kijk webinar terug

We nemen je tijdens deze webinar mee in:

  • Trends en ontwikkelingen rondom datagedreven werken in de bouwnijverheid;
  • Het belang van een geïntegreerde totaaloplossing als fundament voor datagedreven werken;
  • De voordelen van een ERP-oplossing en tools voor data-analyse op basis van Microsoft-technologie;
  • Power BI-platform speciaal ontworpen voor de bouwnijverheid;
  • Voorbeelden van handige rapportages en dashboards gemaakt met Power BI.

Interesse? Kijk webinar terug

Kijk hier de webinar terug

Ook klaar om te beslissen op basis van data in plaats van onderbuikgevoel? Laat dan je gegevens achter, kijk de webinar terug en zet data om in waardevolle inzichten.

  • Deel deze pagina: