Webinars

Webinar: Ontdek hoe je winst en productiviteit verhoogt met 4PS software

In deze webinar laten we je zien hoe je met behulp van onze software jouw processen efficiënter inricht. Zo krijg je niet alleen meer gedaan in minder tijd, het bespaart je ook geld. Je hebt immers meer beter grip op je processen en houdt de kosten beter beheersbaar. Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt? Meld je aan en we laten het je op 23 mei 2024 om 14:00 uur zien!

Vergroot je winstmarge met slimmere processen

Tijdens deze webinar laten we je niet alleen zien hoe je met totaaloplossing 4PS Construct beter grip houdt op projecten en daardoor kosten bespaart. Je ontdekt ook hoe collega’s op kantoor en op locatie meer uit hun werkdag halen door gebruik te maken van aanvullende apps en portalen die hen ondersteunen bij hun werkzaamheden. En natuurlijk gaan we ook dieper in op nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, AI, en verregaande automatisering in de bouw. Benieuwd hoe we dat in de praktijk aanvliegen? Schrijf je dan in voor de webinar!

Praktische informatie

Voor wie? Managers, controllers, financiële medewerkers, uitvoerders en projectmanagers in de bouw, GWW/Infra en installatietechniek

Wanneer? Donderdag 23 mei 2024, van 14:00 – 15:00 uur

Locatie? Online

Kosten? Geen

Interesse? Schrijf je hier in

Welke vragen beantwoorden we in deze webinar?

  • Hoe krijg je grip op projecten en houd je kosten beheersbaar?
  • Hoe verhoog je de productiviteit van jouw collega’s met 4PS-software?
  • Met welke software kan 4PS mijn bedrijf ondersteunen?
  • Welke AI-toepassingen kan je als bouwbedrijf laagdrempelig inzetten?
  • Wat zijn de voordelen van geïntegreerde software voor de bouwnijverheid?

Schrijf je in

Wil jij de winst en productiviteit in jouw bouw-, GWW- of installatiebedrijf verhogen met onze innovatieve software? Schrijf je dan in voor onze webinar op 23 mei en ga aan de slag.

  • Deel deze pagina: