Webinars

Eerste hulp bij planningsperikelen in de bouw

Krijg uw planning onder controle met deze digitale oplossingen!

Een slechte planning veroorzaakt 62% van de faalkosten in de realisatiefase van een bouwproject. Een goede planning is daarom van cruciaal belang. Maar hoe maakt u zo efficiënt mogelijk uw planning, zodat u snel inzicht heeft in alle resources en de kosten beheersbaar blijven? In deze webinar laten onze specialisten zien hoe u de meest voorkomende uitdagingen rondom planning in de bouwnijverheid aanpakt met geïntegreerde software.

De weg naar naar efficiënter en overzichtelijker plannen

Voor uw projecten, servicewerkzaamheden en onderhoudsklussen is het belangrijk dat u op het juiste moment, het juiste materieel en de juiste mensen samenbrengt. Om deze planningspuzzel voor elkaar te krijgen gebruiken veel bedrijven in de bouwnijverheid een planbord, kalender of losse planningstools. Dat zorgt voor veel handmatig werk; denk aan het overtypen van gegevens zoals geplande vrije dagen, het toevoegen van nieuwe onderaannemers en het aanmelden van nieuwe klussen. Hierdoor verliezen ze veel kostbare tijd én er is geen real-time inzicht in de huidige planning.

Veel beter is het als u alle informatie in één systeem invoert en deze als basis gebruikt voor het maken van uw planning. Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt? Meld u aan voor onze webinar en we laten het u zien.

Datum & tijd: Dinsdag 2 november | 14:00 uur

Doelgroep: Bouw

Locatie: Online

Kosten: Geen

Interesse? Meld u hier aan

Na deze webinar heeft u:

  • Kennis van de digitale mogelijkheden voor uw planningsproces de bouwnijverheid;
  • Inzicht in de mogelijkheden van planningstools geïntegreerd in een ERP-systeem;
  • Praktijkvoorbeelden gezien van planningstools in de bouwnijverheid.

Interesse? Meld u hier aan.

Meld u aan

Wilt u meer weten over de digitale tools voor een efficiënte planning in de bouwnijverheid? Aarzel dan niet en meld u snel aan voor onze webinar op 2 november!

  • Deel deze pagina: