Webinars

Webinar: Wilt u slimmer samenwerken in de bouw, GWW of installatie?

Dinsdag 21 juni | 14:00 uur

Werkt u nog met oude software? Is de integratie tussen de verschillende systemen in uw bedrijf daardoor ver te zoeken? Dan is het nu tijd om de stap te maken naar efficiënter én slimmer samenwerken. In deze webinar vertellen onze experts u graag meer over innovatieve software die alle bedrijfsprocessen ondersteunt. Ze nemen u mee in handige tools, apps en portalen specifiek voor bedrijven in de bouw, GWW/infra of installatie. Bent u er ook bij?

Maak de stap naar een future-proof ERP-oplossing

Veel bedrijven in de bouw, GWW/infra en installatie lopen tegen dezelfde software-obstakels aan: verouderde software systemen, grote updates die veel vergen van uw IT-afdeling, het onderhouden van maatwerk en hardware, geen integratie tussen systemen en allerlei losse apps en portalen voor de buitendienst. Hierdoor hebben bedrijven geen centrale locatie die hen real-time inzicht geeft in alle bedrijfsprocessen. Het risico daarvan is dat u problemen soms te laat opmerkt.

Wilt u de stap maken naar moderne software maar weet u nog niet waar u precies op moet letten? Meld u aan voor onze webinar en onze specialisten vertellen u graag over de voordelen van branchespecifieke software in de cloud, gebouwd op het toekomstbestendige Microsoft platform.

Doelgroep: Bouw, GWW/infra en installatie

Locatie: Online

Kosten: Geen

Interesse? Meld u hier aan voor de webinar

Na deze webinar weet u:

  • Wat de mogelijkheden zijn van werken met digitale tools geïntegreerd in uw ERP-systeem;
  • Wat de voordelen zijn van werken in de cloud;
  • Waarom kiezen voor een ERP-systeem gebouwd op het Microsoft platform;
  • Het belang van een branchespecifieke softwareoplossing;
  • Hoe de integratiemogelijkheden met diverse apps en portalen er in de praktijk uitzien.

Interesse? Meld u hier aan voor de webinar.

Meld u hier aan

Benieuwd hoe u met ERP-software slimmer kan samenwerken in de bouw, GWW of installatie? Meld u dan nu aan voor de webinar.

  • Deel deze pagina: