Webinars

Wkb-stress? Deze digitale tools helpen u vooruit!

Ontdek hoe u makkelijk bewijslast verzamelt voor de Wet kwaliteitsborging

In juli 2022 is het zover, dan gaat de Wet kwaliteitsborging voor de bouw (Wkb) in en verandert de manier van toetsing en controle op bouwprojecten. U heeft dus nog maar een half jaar de tijd om u volledig voor te bereiden. Een mooi moment om uw voorbereiding in een hogere versnelling te zetten. Om u daarbij te helpen organiseren wij op 18 januari een webinar waarin we laten zien hoe u met behulp van digitale tools makkelijker een dossier met bewijslast opbouwt voor de Wkb.  Onze specialisten laten u aan de hand van praktijkvoorbeelden in ongeveer een uur zien hoe software het verzamelen van bewijslast een stuk eenvoudiger maakt!

Voorbereiden op de Wkb: wacht niet te lang

Het doel van de Wkb is de bouwkwaliteit van gebouwen verbeteren. De overheid wilt de kwaliteit van bouwprojecten controleren door beter en strenger toezicht. Vóór de start van het bouwproject wijst u daarom een onafhankelijk inspecteur aan, die de keuringen en toetsing uitvoert. Alle bewijslast zoals foto’s, keuringen van de inspecteur en certificaten verzamelt u in een bouwdossier. Er komt dus heel wat extra werk op u af!

In deze webinar vertellen onze specialisten hoe software u kan helpen bij het verzamelen en bewaren van deze bewijslast.

Datum & tijd: 18 januari 2022 | 14:00 uur

Doelgroep: Bouwbedrijven

Locatie: Online

Kosten: Geen

Interesse? Meld u hier aan

Na deze webinar weet u:

  • Hoe u een dossier met bewijslast opbouwt voor de Wkb met behulp van digitale tools;
  • Wat de mogelijkheden zijn van werken met digitale tools geïntegreerd in uw ERP-systeem;
  • Hoe u softwareoplossingen in de praktijk inzet voor het opbouwen van een dossier voor de Wkb dankzij de besproken praktijkvoorbeelden.

Interesse? Meld u hier aan.

Meld u aan

Wilt u meer weten over de digitale tools voor het verzamelen van bewijslast voor de Wkb? Aarzel dan niet en meld u snel aan voor onze webinar op 18 januari!

  • Deel deze pagina: