Communicatie met onderaannemers

Samen met onderaannemers staat u voor de uitdaging om met elkaar duurzame maatschappelijke opgaven te bereiken. Goede communicatie in uw samenwerking is dan een must. Dankzij 4PS Control communiceert u in processen duidelijk met elkaar en managet u elkaars verwachtingen.

Gebruik één communicatiekanaal

Het gebeurt vaak dat uw opdrachtgevers zaken van u vragen die niet binnen uw vakgebied passen. Daarvoor schakelt u een onderaannemer in. Maar hoe communiceert u met uw onderaannemer? U wilt uw informatievoorziening, net als bij uw servicewerkzaamheden, geïntegreerd hebben in één centraal systeem. Hiervoor heeft 4PS twee tegels ontwikkeld in 4PS Control: werkorder en inkoopactie.

  • Werkorders opvolgen in 4PS Control

    U kunt de door u gegeneerder werkorder in 4PS Construct laten opvolgen in 4PS Control. U kiest hierbij zelf welke informatie de onderaannemer vanuit 4PS Construct ziet in 4PS Control. En u bepaalt of al uw onderaannemers dezelfde informatie zien en/of mogen bewerken.

  • Inkoopacties uitzetten in 4PS Control

    4PS Control zorgt ervoor dat uw relaties op een eenduidige manier kunnen reageren op de door u uitgezette inkoopacties. Eén omgeving waar geen uitleg voor nodig is en de verwachtte input gemakkelijk kan worden toegevoegd.

  • Zelf informatie en documentatie toevoegen

    Uw onderaannemer kan nu zelf informatie en documentatie toevoegen in 4PS Control. Welke direct op de juiste plek in 4PS Construct terecht komt, waardoor u toegezonden informatie niet meer hoeft over te typen of bij te voegen.

Meer weten?

Verbeter de communicatie met uw onderaannemers met 4PS Control – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager