Ketenstandaard Bouw & Installatie

De Ketenstandaard zorgt voor snelle en foutloze elektronische communicatie in de keten van bouwers en installateurs, voor grote én kleine bedrijven. Er zijn een aantal standaard berichttypen gedefinieerd waar wij onze ontwikkelingen op baseren. Zoals INSBOU, webshopkoppeling en de koppeling Woningcorporaties (WoCo).

Koppelingen die wij ondersteunen

  • Elektronische communicatie met INSBOU

    De INSBOU berichten stelt u als in- en verkopende partij in staat om onderling elektronisch te communiceren. Bijvoorbeeld op het gebied van inkooporders en inkoopfacturen.

  • Webshopkoppeling

    Shop op een webshop van een leverancier. En neem deze informatie vervolgens over in 4PS Construct.

  • Koppeling met woningcorporaties (WOCO)

    Voorkom handmatig invoerwerk. Dankzij de koppeling met wooncorporaties heeft u geen papieren reparatie, klein onderhoud, vervangingen of herstelopdrachten en facturen meer. Alles verloopt elektronisch.

Meer weten?

Voorkom handmatig invoerwerk en digitaliseer uw processen met de Ketenstandaard Bouw en Installatie– boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager