Roosdom Tijhuis over de 4PS On-site App

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer dat landelijk opereert als partner in huisvestigingsprojecten. Ze houden zich vooral bezig met woningbouw, maar ook met zorgprojecten. Adjunct-directeur Joop Jansen vertelt over de 4PS-On site App en hoe zij dit inzetten.

De Wet Kwaliteitsborging naleven door middel van de 4PS On-site App

Voor het bedrijf Roosdom Tijhuis is de Wet Kwaliteitsborging actueel. Ze willen de kwaliteitsborger voorzien van bewijslast vanuit hun eigen systeem. Voor onderdelen zoals isolatie moet de kwaliteit nog steeds bewezen worden en dit betekent dat er foto’s van de aansluitingen gemaakt moeten worden. De juiste isolatie moet namelijk goed verwerkt worden en na het aansluiten valt dit niet meer te contoleren.

De 4PS On-site App is hiervoor een handige tool. Joop Jansen zegt ‘’De On-Site App zien we als een stuk gereedschap voor de uitvoerder, waarbij hij constant een stuk gereedschap bij zich heeft en niet hoeft te wisselen naar de apps die de kwaliteitsborging ter beschikking stellen.’’ De bewijslast voor de koper wil het bedrijf presenteren via de oplossing Homectrl. Joop Jansen adviseert andere bedrijven die nog niet bezig zijn met de wet kwaliteitsborging zo spoedig mogelijk te beginnen met een proefproject.

Meer klantverhalen
  • Deel deze pagina: