De reis van 4PS

Wij hebben je reeds uitgenodigd om mee te gaan op de reis van 4PS. Door te reizen verrijk je je horizon en ben je in staat nieuwe dingen te ontdekken. Ontdek jij met ons mee?

Kijk jij een (meeloop)dag mee bij ons?

Constant in ontwikkeling

Wat goed is, kan beter. Dit betekent overigens niet dat we nooit tevreden zijn. Integendeel; behaalde resultaten worden gevierd, inspanningen worden beloond en gewaardeerd.

 • Learning & Development

  Kennis van zaken is natuurlijk onmisbaar. Dat is dan ook de reden dat wij dagelijks bezig zijn met het verzamelen, borgen en delen van kennis van onze processen en onze producten.

 • 4PS Academy

  Naast ons aanbod van e-learnings bevat de 4PS Academy ook tal van klassikale trainingen. Omdat je het meest leert door te doen, bieden we veel kansen om in de praktijk die leerervaringen op te doen.

 • 'Meester-Gezel-Leerling'-principe

  Wij faciliteren een goed vangnet van ervaren collega’s om je heen en koppelen we elke collega aan een mentor die de ander de kneepjes van het vak leert.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wellicht kunnen wij jou een prachtige optie bieden! Vul hieronder jouw gegevens in en kom direct in contact met ons.

Van passagier naar piloot

Zonder ontwikkeling geen groei; om die reden ben je bij 4PS nooit uitgeleerd. Jij bepaalt de route, want jij hebt het stuur in handen.

 • De juiste instrumenten

  4PS reikt tal van instrumenten aan om jouw ontwikkeling te stimuleren. Want een leven lang leren, dat doe je niet alleen. Zo zijn er mogelijkheden om externe opleidingen te volgen, je kunt je inschrijven voor zogeheten soft-skill trainingen en zijn we fan van coaching on-the-job.

 • Het stuur in jouw handen

  We zien graag dat jij je eigen functioneren kritisch bekijkt. Dit doe je door jezelf en anderen een spiegel voor te houden en vanuit een positieve houding gericht te zijn op verbetering.

 • Spannende initiatieven

  Ontwikkelen is leuk, maar soms ook spannend en intensief. We zijn hard op weg om het werken aan jouw ontwikkeling zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken, zodat je zelf bepaalt waar en wanneer je investeert in jouw groei.

Vragen? Roxann Bloemendal helpt u verder!

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


 • Deel deze pagina: