Kies je branche
Nieuws

Succesvolle eerste internationale partnerdagen van 2019!

16-05-2019


Deze week kwamen al onze internationale partners bij elkaar op ons kantoor in Ede. Twee keer per jaar vinden onze internationale partnerdagen plaats, waar we onze partners bijpraten over de laatste ontwikkelingen en de kans krijgen om elkaar weer te spreken en ideeën uit te wisselen. Deze keer hebben we 20 commercie deelnemers verwelkomt. Later dit jaar krijgen we een bezoek van development. De award uitreiking ‘Partner van het jaar’ kon natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken. Onze partner Scapta uit buurland België mag zich dit jaar de trotse winnaar noemen!

 

Lees verder

Interview GWW magazine: Digitalisering zit ‘m in eenvoud

Voor infrabedrijven wordt het steeds belangrijker om digitaal informatie te kunnen uitwisselen, zowel intern tussen collega’s als extern met partners. Als softwareleverancier voor de bouwnijverheid (bouw, installatietechniek en GWW) helpt 4PS bedrijven bij het maken van die digitalisatieslag. Steeds meer bedrijven in de infra weten de weg naar 4PS te vinden. Van’ t Hek Groep behoort tot de early adopters en werkt al dertien jaar naar volle tevredenheid met 4PS Construct.

 

Lees verder

E-facturatie per 18 april verplicht: bent u er klaar voor?

Misschien heeft u het al gehoord: per 18 april 2019 moeten de Rijksoverheid, de decentrale overheden en alle andere aanbestedingsplichtige organisatie e-facturen kunnen ontvangen en verwerken. Hoe ver bent u met dit proces?

 

Lees verder
4PS magazine april 2019

Lees het nieuwe 4PS Magazine (digitaal)

Tijd voor de eerste editie van het 4PS Magazine dit jaar! In deze editie vertellen wij u de laatste stand van zaken rondom 4PS Construct op Dynamics 365 Business Central. Verder neemt VolkerWessels Bouwmaterieel u mee in de digitale transformatie die zij momenteel doormaken, met de mooie kansen die dit met zich meebrengt. Tot slot geven we een update over 4PS Control, de integratie met KYP en we introduceren de 4PS On site App.

 

Lees verder

We kijken terug op een geslaagde Girlsday!

Vandaag stond de Girlsday op het programma: een landelijk initiatief om jonge meisjes enthousiast te maken voor het werken in de techniek en ICT. Voor 4PS inmiddels de zesde deelname op rij aan de Girlsday. Door middel van meerdere spellen leerde een groep van zo’n dertig meisjes de verschillende afdelingen van 4PS kennen. We kunnen ook dit jaar weer terugkijken op een geslaagde dag!

 

Lees verder

Van der Sluis Technische Bedrijven gaat voor toekomstbestendige software

Onlangs vond de kick-off plaats van het implementatietraject bij Van der Sluis Technische Bedrijven, voor het bedrijfsonderdeel installatietechniek. Een mijlpaal! Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid, en daarmee zijn ook de hoeveelheid en de omvang van de projecten toegenomen. Samen met het feit dat men met verschillende applicaties werkte, zorgde dit voor een complexe situatie. Na een uitgebreide analyse van de situatie en de wensen, bleek de stap naar een branchepakket bij één softwareleverancier de beste optie. Er is gekozen voor 4PS Construct, gebaseerd op het platform van Microsoft Dynamics.

 

Lees verder
Deelname 4PS Girlsday 2019

Ook in 2019 doet 4PS mee aan ‘Girlsday’

Op donderdag 11 april staat de jaarlijkse terugkerende Girlsday gepland. Tijdens Girlsday openen door heel Nederland bèta-, technische en ICT-bedrijven hun deuren voor meisjes van 10-15 jaar. Zij kunnen deelnemen aan leuke activiteiten en kennismaken met bèta/technische werkzaamheden. 4PS neemt al voor het zesde jaar op rij deel aan dit mooie initiatief!

 

Lees verder
Hofmeijer kiest ERP systeem 4PS Construct

Hofmeijer: meer grip en voorspellend met 4PS Construct

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek is de laatste jaren hard gegroeid. En nog steeds laten zij een stijgende lijn zien. Daarom is het belangrijk voor het bedrijf uit Voorst om meer grip te krijgen op bedrijfsprocessen en voorspellend te zijn. De behoefte aan een goede softwareoplossing, bijvoorbeeld voor projectbewaking, was dan ook groot.

 

Lees verder
Kesselaar kiest 4PS

Kesselaar & Zn kiest voor 4PS Construct

Mooi nieuws waar we trots op zijn: onlangs is er een akkoord bereikt tussen Kesselaar & Zn BV en 4PS. Men gaat aan de slag met 4PS Construct, gebaseerd op het platform van Microsoft. Het bedrijf uit Alkmaar gaat het ERP-systeem en de aanvullende apps inzetten voor de ondersteuning en professionalisering van de projectbewaking, service & onderhoud, en de financiële administratie.

 

Lees verder

Nieuwe softwareoplossing 4PS Control live!

De toenemende vraag naar de bouw van energiezuinige woningen, de forse opgave in de energiebesparing, een klimaatbestendig Nederland en verduurzaming naar energielabel B. Veranderingen die invloed hebben op uw bedrijfsprocessen. Samen met klanten, (keten)partners staat u voor de uitdaging om met elkaar deze duurzame maatschappelijke opgaven te bereiken. En waar meerdere belangen een rol spelen is goede communicatie in uw samenwerking een must. Maar hoe communiceert u in uw processen duidelijk met elkaar?

 

Lees verder
Kennisevent 3 april 4PS - Bouwend Nederland

Uitnodiging kennisevent 3 april: Digitalisering zit ‘m in eenvoud

BIM, verduurzaming, ketenintegratie, geïntegreerde contractvormen. Thema’s die voor u als aannemer steeds belangrijker worden. En dat biedt kansen! Hoe bent u de rest een stap voor en houdt u grip op uw projecten, zowel binnen de keten als binnen uw organisatie? We vertellen u graag meer tijdens ons kennisevent ‘Digitalisering zit ‘m in eenvoud’ op 3 april bij Bouwend Nederland. Bent u erbij?

 

Lees verder

Stam & Co: nieuw begin met 4PS!

Ruim 65 jaar. Zo lang is Stam & Co al actief als aannemer in de ondergrondse infrastructuur. Hun expertise ligt in veel onderdelen: gas, water, elektra, telecom, rail, beveiliging, engineering, combiwerkzaamheden en laadpalen. Als moderne aannemer denkt Stam & Co aan de toekomst en stellen ze steeds hogere eisen. Aan zichzelf, maar ook aan de werking van hun organisatie. Zo besloten ze na een marktverkenning en bezoeken aan collega-aannemers te kiezen voor de software oplossingen van 4PS.

 

Lees verder

Naadloze integratie O-prognose en 4PS Construct

O-prognose is de ideale oplossing voor beheer en onderhoud. Het programma beweegt zich op de markt van NEN-metingen en meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). En geeft inzicht in uw onderhoudskosten. Nu én in de toekomst.

 

Lees verder