Kies je branche
Nieuws

Terugblik Seminar Digitalisering bij Microsoft

03-07-2019


4PS seminar digitalisering Microsoft
Digitalisering zit ‘m in eenvoud: de boodschap die wij willen overbrengen naar bedrijven in de bouw, installatie en GWW/infra. Samen met onze partner Microsoft namen we tijdens het seminar op 25 juni de 25 deelnemers mee in de toekomstgerichte kansen die er zijn op gebied van software.

 

Lees verder

Lees het nieuwe 4PS Magazine digitaal

Een 24/7 dashboard waarmee de directie exact ziet hoe het met het bedrijf gaat. Het doel dat Heuvelman Ibis met de inzet van 4PS Construct wil bereiken. Benieuwd naar het verhaal hierachter? Dat leest u in ons nieuwe magazine. Verder informeren wij u over diverse ontwikkelingen die wij recent gerealiseerd hebben, zoals de bewaking van geïntegreerde contracten en optimalisaties in de Grafische Resource Planning. Ook kent 4PS Construct tegenwoordig een integratie met DSP, dit lichten we uitgebreid toe. Tot slot geven we een overzicht van alle apps die 4PS momenteel beschikbaar heeft.

 

Lees verder
4PS klantendag 2019

Terugblik klantendag 2019: Digitalisering zit 'm in eenvoud

Digitalisering zit hem in eenvoud; de boodschap die wij dit jaar meegaven aan de ruim 340 aanwezigen op onze klantendag. Zoals gebruikelijk hadden we een programma samengesteld waarbij het delen van ontwikkelingen en netwerken centraal stond. Dit jaar vond deze dag plaats op een wel heel bijzondere locatie: Burgers’ Zoo in Arnhem. Na een korte wandeling langs de pinguïns en door de tropische ‘Bush’ kwam men uit bij het Safari Meeting Centre, de locatie waar de klantendag plaatsvond.

 

Lees verder

4PS Tech Days: developers internationale partners op bezoek in Ede

Voor het tweede jaar op rij organiseerden we de 4PS Tech Days. Op 5 en 6 juni brachten Developers van internationale partners uit Engeland, Tsjechië, Oekraïne, Zweden, Frankrijk en Italië een bezoek aan ons kantoor in Ede. Met een boordevol programma en een goede opkomst waren dit twee succesvolle dagen!

 

Lees verder

Succesvolle eerste internationale partnerdagen van 2019!

Deze week kwamen al onze internationale partners bij elkaar op ons kantoor in Ede. Twee keer per jaar vinden onze internationale partnerdagen plaats, waar we onze partners bijpraten over de laatste ontwikkelingen en de kans krijgen om elkaar weer te spreken en ideeën uit te wisselen. Deze keer hebben we 20 commercie deelnemers verwelkomt. Later dit jaar krijgen we een bezoek van development. De award uitreiking ‘Partner van het jaar’ kon natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken. Onze partner Scapta uit buurland België mag zich dit jaar de trotse winnaar noemen!

 

Lees verder

Interview GWW magazine: Digitalisering zit ‘m in eenvoud

Voor infrabedrijven wordt het steeds belangrijker om digitaal informatie te kunnen uitwisselen, zowel intern tussen collega’s als extern met partners. Als softwareleverancier voor de bouwnijverheid (bouw, installatietechniek en GWW) helpt 4PS bedrijven bij het maken van die digitalisatieslag. Steeds meer bedrijven in de infra weten de weg naar 4PS te vinden. Van’ t Hek Groep behoort tot de early adopters en werkt al dertien jaar naar volle tevredenheid met 4PS Construct.

 

Lees verder

E-facturatie per 18 april verplicht: bent u er klaar voor?

Misschien heeft u het al gehoord: per 18 april 2019 moeten de Rijksoverheid, de decentrale overheden en alle andere aanbestedingsplichtige organisatie e-facturen kunnen ontvangen en verwerken. Hoe ver bent u met dit proces?

 

Lees verder
4PS magazine april 2019

Lees het nieuwe 4PS Magazine (digitaal)

Tijd voor de eerste editie van het 4PS Magazine dit jaar! In deze editie vertellen wij u de laatste stand van zaken rondom 4PS Construct op Dynamics 365 Business Central. Verder neemt VolkerWessels Bouwmaterieel u mee in de digitale transformatie die zij momenteel doormaken, met de mooie kansen die dit met zich meebrengt. Tot slot geven we een update over 4PS Control, de integratie met KYP en we introduceren de 4PS On site App.

 

Lees verder

We kijken terug op een geslaagde Girlsday!

Vandaag stond de Girlsday op het programma: een landelijk initiatief om jonge meisjes enthousiast te maken voor het werken in de techniek en ICT. Voor 4PS inmiddels de zesde deelname op rij aan de Girlsday. Door middel van meerdere spellen leerde een groep van zo’n dertig meisjes de verschillende afdelingen van 4PS kennen. We kunnen ook dit jaar weer terugkijken op een geslaagde dag!

 

Lees verder

Van der Sluis Technische Bedrijven gaat voor toekomstbestendige software

Onlangs vond de kick-off plaats van het implementatietraject bij Van der Sluis Technische Bedrijven, voor het bedrijfsonderdeel installatietechniek. Een mijlpaal! Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid, en daarmee zijn ook de hoeveelheid en de omvang van de projecten toegenomen. Samen met het feit dat men met verschillende applicaties werkte, zorgde dit voor een complexe situatie. Na een uitgebreide analyse van de situatie en de wensen, bleek de stap naar een branchepakket bij één softwareleverancier de beste optie. Er is gekozen voor 4PS Construct, gebaseerd op het platform van Microsoft Dynamics.

 

Lees verder
Deelname 4PS Girlsday 2019

Ook in 2019 doet 4PS mee aan ‘Girlsday’

Op donderdag 11 april staat de jaarlijkse terugkerende Girlsday gepland. Tijdens Girlsday openen door heel Nederland bèta-, technische en ICT-bedrijven hun deuren voor meisjes van 10-15 jaar. Zij kunnen deelnemen aan leuke activiteiten en kennismaken met bèta/technische werkzaamheden. 4PS neemt al voor het zesde jaar op rij deel aan dit mooie initiatief!

 

Lees verder
Hofmeijer kiest ERP systeem 4PS Construct

Hofmeijer: meer grip en voorspellend met 4PS Construct

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek is de laatste jaren hard gegroeid. En nog steeds laten zij een stijgende lijn zien. Daarom is het belangrijk voor het bedrijf uit Voorst om meer grip te krijgen op bedrijfsprocessen en voorspellend te zijn. De behoefte aan een goede softwareoplossing, bijvoorbeeld voor projectbewaking, was dan ook groot.

 

Lees verder
Kesselaar kiest 4PS

Kesselaar & Zn kiest voor 4PS Construct

Mooi nieuws waar we trots op zijn: onlangs is er een akkoord bereikt tussen Kesselaar & Zn BV en 4PS. Men gaat aan de slag met 4PS Construct, gebaseerd op het platform van Microsoft. Het bedrijf uit Alkmaar gaat het ERP-systeem en de aanvullende apps inzetten voor de ondersteuning en professionalisering van de projectbewaking, service & onderhoud, en de financiële administratie.

 

Lees verder