Kom 'aan board' bij 4PS

Wij nodigen je uit om mee te gaan op de reis van 4PS. Deze reis begint met een uitgebreid onboardingsprogramma, om jou zo goed mogelijk te laten landen bij ons.

Hoe ziet een (meeloop)dag eruit bij ons?

Waarom 'boarden' zo belangrijk is

Welkom 'aan boord'! Vanaf nu ben jij lid van de 4PS familie. Met elkaar zorgen we ervoor dat ieder nieuw lid van deze familie zich welkom voelt. Om een zo prettig mogelijke reis te kunnen maken en zo goed mogelijk te kunnen 'landen', nodigen we jou eerst uit om 'aan boord' te komen.

PreBoarding

Tussen het tekenen van het contract en de eerste werkdag kan soms wat tijd zitten. Van ons krijg je een leuke attentie en word je uitgenodigd voor de vrijdagmiddagborrel, zodat je gelijk de organisatie en je collega’s leert kennen.

Eerste werkdag

De eerste werkdag is spannend! Gelukkig krijg je van ons voor die tijd al de planning van de eerste dag, zodat je alvast weet wat je kan verwachten. De dag zelf bevat voornamelijk introducties en kennismakingen met processen en de verschillende teams.

Persoonlijke mentor

‘Elke uil was ooit een uilskuiken’. Met andere woorden: fouten maken mag bij ons, want daar leer je van! Wij zullen er daarnaast voor zorgen dat je vanaf het begin een 1e aanspreekpunt hebt; iemand bij wie je altijd terecht kunt voor vragen. Jouw mentor zorgt ervoor dat het raamwerk al voor je klaarligt.

Training on the job

Wij geloven erin dat er weinig beter is dan al lerend werken. Dit doe je veelal samen met je mentor of andere directe collega's. Op deze manier leer je zo snel mogelijk alle processen en geschikte werkwijzen voor het uitoefenen van jouw functie kennen.

E-Learnings

Iedereen heeft een andere manier en snelheid van leren, vandaar dat wij ook veel van onze trainingen via e-Learning of aan de hand van webinars, instructievideo’s of online cursussen aanbieden. Zo bepaal je in jouw eigen tempo hoe jij de laatste ontwikkelingen van de stof tot je neemt.

4PS Academy

Jouw ontwikkeling is een continu proces. Onze Academy kan jou op specifieke kwaliteiten verder trainen, zodat je ook doorgroeimogelijkheden kan bewerkstelligen.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Sta jij ook te springen om een nieuwe uitdaging? Wellicht mogen wij jou binnenkort ‘aan boord’ verwelkomen! Vul hieronder je gegevens in en kom direct in contact met ons.

Hoe ziet jouw 'boardingpass' eruit?

Onboarden bij 4PS richt zich op drie gebieden:

  • Organizational onboarding; hoe we als 4PS’ers werken en met elkaar omgaan. Zo beginnen we vaak met een introductie over de missie en visie van 4PS en een rondleiding om kort kennis te maken met nieuwe collega’s.
  • Technical onboarding; welke tools zijn noodzakelijk om functie specifieke werkzaamheden goed uit te voeren. Nieuwe medewerkers krijgen dit vaak via E-learning of training-on-the-job van hun bedrijfsmentor.
  • Social onboarding; hoe wordt een nieuwe collega onderdeel van 4PS in de sociale zin van het woord. Sportactiviteiten vanuit ons vitaliteitsprogramma 4PS Life en de Vrijdagmiddagborrel zijn daar goede voorbeelden van.

Vragen? Roxann Bloemendal helpt u verder!

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: