Kies je branche
4PS en Microsoft

Unieke samenwerking

Microsoft en 4PS hebben zich als Partners aan elkaar verbonden. Ze zijn onafscheidelijk, maar toch uniek. We nemen u graag mee in de bijzondere samenwerking en vertellen u graag hoe deze partijen elkaar vonden en elkaar aanvullen.

 

ICT-oplossingen zijn in soorten en maten verkrijgbaar. Toch was het bijzonder dat projectmatig werkende bedrijven tussen wal en schip vielen. Sinds de oprichting van 4PS in 2000 is dat voorgoed verleden tijd.

 

Microsoft levert technologische innovatie en brengt vooruitstrevende ideeën op de markt. Dit wordt door 4PS toepasbaar gemaakt op de specifieke branche, namelijk de Bouw, Installatie en GWW.

Door gebruik te maken van 4PS lift u mee op de meest moderne ontwikkelingen die ook nog eens specifiek gemaakt zijn voor uw business. Hierdoor wordt het uitvoeren van uw processen volledig ondersteund middels een integrale oplossing.


Erkenning

Microsoft erkent 4PS als de beste partner voor de bouwnijverheid en beloonde dit reeds met de volgende onderscheidingen:

  • ISV of the Year 2014 en 2016 in Western Europe;
  • Certified for Microsoft Dynamics NAV2017;
  • Gold Certified ERP Partner;
  • Member of the Inner Circle (slechts bereikbaar voor 60 partners wereldwijd);

Microsoft Dynamics NAV voor de Bouwnijverheid

Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct

Microsoft Dynamics NAV (vroeger Navision) is gebruiksvriendelijke en snel te implementeren bedrijfssoftware waarmee meer dan 110.000 bedrijven over de hele wereld hun boekhouding en financiën, hun toeleveringsketen en hun bedrijfsvoering beheren. Het is onderdeel van een complete bedrijfsoplossing van Microsoft waarmee u efficiënt kunt werken en groeien.

 

Continu innoveren

4PS nam Dynamics NAV als basis en ontwikkelde op deze ERP software een complete totaaloplossing voor bouwbedrijven, installatiebedrijven en GWW-bedrijven. Al onze 300 klanten profiteren van innovatie vanuit Microsoft op het gebied van technologie en vanuit 4PS op functionaliteit.

Toekomstvisie Microsoft HoloLens in combinatie met BIM

Dat de samenwerking van 4PS met Microsoft verder gaat dan het leveren van branchespecifieke software voor bouwbedrijven en installateurs, is te zien in de video over BIM. Microsoft ontwikkelde Microsoft HoloLens, waarmee architecten, bouwbedrijven en installateurs virtueel door gebouwen en BIM-modellen kunnen lopen.

 

Door gebruik te maken van deze moderne technologie, zijn zij in staat om vroegtijdig inzicht te krijgen in ongemakken. Ook kan een installateur met behulp van Microsoft HoloLens in de toekomst weten waar de leidingen lopen in de muur. Handig!

 

Hoe lang zal het nog duren voordat u faalkosten bespaart dankzij een 3D-bril die integreert met uw ERP applicatie? Toekomstmuziek, maar bij 4PS horen we de trommels al roffelen! 

 

Bekijk de video snel!

Microsoft

Microsoft partner 4PS

Veel bedrijven bereiken een punt waarop de tools die eerder de bedrijfsgroei bevorderden meer en meer hun vermogen om flexibel en met inzicht te handelen, in de weg staan. Verbind uw mensen, processen en systemen zo met elkaar dat de uw bedrijf door goed onderbouwde beslissingen kan groeien en bloeien. Met Microsoft Dynamics NAV en Office 365 profiteert u van de volgende voordelen:

 

  • Breng uw e-mail, agenda en bestanden samen met uw gegevens, rapporten en bedrijfsbeheersoftware.
  • Zie en deel het grote geheel en zoom met een klik in op de details.
  • Blijf productief met beveiligde toegang op elk moment en op iedere plek.
  • Vereenvoudig uw dag met één wachtwoord en één gebruikersbeleving.
  • Heb realtime inzicht in de stand van uw projecten en neem onderbouwde beslissingen.

Wat wilt u weten over Microsoft en 4PS?