Kies je branche
  De makers van de beste software voor Service en Projecten
  Over 4PS

  4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste ICT voor de wereldwijde Bouw, GWW en Installatietechniek. Met 170 professionals werken wij dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor onze 300 klanten.

  Sinds 1 april 2000 is 4PS uitgegroeid tot een wereldwijde ICT-leverancier voor de complete bouwnijverheid. 4PS Construct is verkrijgbaar in bijna 20 landen en ruim 600 bedrijven realiseren wereldwijd de mooiste projecten met behulp van onze ERP software, mobiele werkbon, portalen en apps.

   

  Al de activiteiten van 4PS zijn in lijn met onze strategie die we samenvatten in drie pijlers:

   

     1 technologie (Microsoft Dynamics NAV)

     1 branche (bouwnijverheid)

     1 versie (standaard software voor de branche)

   

  Ambitieuze vakmannen en vrouwen

  Kenmerkend voor 4PS is dat de ruim 150 werknemers stuk voor stuk vakidioten zijn die de taal van de branche spreken. Met ongekende passie inspireren en motiveren zij ondernemers om het beste uit hun bedrijf te halen met behulp van slimme ICT.

  "Het is onze droom om de wereldwijde bouwnijverheid 'Grip op hun projecten' te geven met onze oplossingen."

   

  Onze strategie biedt ons de kans om deze droom te realiseren. Voor onze klanten vertalen we onze toegevoegde waarde in een aantal beloften. De vier zekerheden van 4PS:

   

  • U werkt altijd met de nieuwste technologie
  • Uw hele bedrijf werkt met standaard functionaliteit
  • U wordt geholpen door vakkundige mensen
  • U ondersteunt uw proces met beproefd gereedschap


  Onderneming van het Jaar 2016/2017

  In oktober 2016 werd 4PS in de gemeente Ede bekroond tot de 'Onderneming van het Jaar' in de categorie Grootzakelijk. Deze titel bewijst dat ondernemerschap, visie en deugdelijk bestuur ook lokaal gewaardeerd wordt. 

  Onze mensen

  Mirjam van Ledden HR 4PS ERP software
  Finance & HR
  Mirjam van Ledden - HR Assistent
  Ik geniet van de afwisseling en uitdaging die mijn baan met zich meebrengt. Kwaliteit staat voor mij centraal, zowel op het gebied van welzijn, processen, kennisdeling als loopbaanontwikkeling.
  Jaap Mol Development integrale 4PS ERP software
  Development
  Dirk-Jan Nieuwenhuizen - Developer
  Bouwen aan software voor onze klanten vind ik geweldig om te doen. Vooral als het onze klanten helpt hun dagelijkse processen makkelijker en leuker te maken. Het realiseren van innovaties die iedereen doen verbazen, geeft me een kick!
  Sven Koppens Support Testen 4PS ERP software
  Testen
  Sven Koppens - Tester
  Als Tester ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Een afwisselende functie waarbij oog voor detail erg belangrijk is!
  Marleen Cornelissen Support 4PS ERP software
  Support
  Marleen Cornelissen - Manager Support & Testen
  Ik ben als manager Support & Testen verantwoordelijk voor het ondersteunen van klanten en het leveren van software van goede kwaliteit. Ik vind 4PS een mooi bedrijf en ik heb een leuk team collega's om me heen.
  Jan Nieuwenhuizen 4PS International
  International
  Jan Nieuwenhuizen - Director Operations
  Ik heb letterlijk een wereldbaan. Partners in diverse landen over de wereld helpen groeien. Veel leerzame, leuke contacten met andere culturen én een fantastisch en gezellig team bij 4PS!
  Ido van Genderen Consultancy integrale 4PS ERP software
  Consultancy
  Ido van Genderen - Functioneel Consultant
  Mijn werk bestaat uit aansluiten bij de wensen van de klant en het geven van deskundig advies. Als het lukt om klanten met onze ervaring, kennis én ons pakket een stapje verder te helpen, dan levert mij dat energie op!
  Johan Bakker sales 4PS ERP software
  Marketing & Sales
  Johan Bakker - Sales Manager
  Als lid van het Sales-team kom ik dagelijks over de vloer bij bouwbedrijven in NL. Daarnaast ben ik betrokken bij 4PS International. Een uitdagende job binnen een enthousiast team en een groeiende organisatie!

  Partners

  Logo Microsoft 4PS Partner
  Microsoft

   

  Onze trouwe en innovatieve technologiepartner. Al de 4PS-producten kennen daar hun oorsprong.
  Lees verder »

   

  Microsoft ontwikkelt, verspreidt en ondersteunt een breed scala aan producten en diensten die zijn gerelateerd aan 'productivity'. Eén van de meest succesvolle producten van Microsoft is Microsoft Dynamics NAV. ERP software gemaakt vanuit de visie 'Cloud First' en 'Mobile First'. Vanaf iedere locatie en met ieder device toegankelijk. 4PS heeft zijn producten voor de Bouw, GWW en Installatietechniek op dit innovatieve platform gebaseerd.

   

  Meer over Microsoft >>

   

  < Lees minder
  Logo Whitevision 4PS partner
  Whitevision

   

  WhiteVision levert oplossingen om inkomende documenten, zoals facturen, efficiënt te verwerken.
  Lees verder »

   

  WhiteVision is gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en biedt gebruiksvriendelijke software waarmee u papieren documenten, zoals facturen, eenvoudig omzet in digitale bestanden. De documenten kunnen daarna direct verder verwerkt worden in uw administratieve systeem. De oplossingen van WhiteVision zijn speciaal ontwikkeld voor 4PS gebruikers en sluiten naadloos aan op 4PS Construct.

   

  Meer over WhiteVision >>

   

  < Lees minder
  Logo HB software 4PS partner
  HB Software

   

  HB Software maakt Management Informatie inzichtelijk met ExSION.
  Lees verder »

   

  HB Software levert met ExSION een laagdrempelige tool om informatie uit de NAV-database overzichtelijk te tonen in een managementrapportage. ExSION is een management informatietool dat is gebaseerd op Excel. Dit maakt ExSION Reporting snel en eenvoudig in gebruik. Na een enkele dag training maakt u al rapportages uit Microsoft Dynamics NAV. 

   

  Meer over HB Software >>

   

  < Lees minder
  logo CTB 4PS Partner
  CTB

   

  Verbeter uw bedrijfsprocessen met de HR- en Salaris-oplossingen van CTB.
  Lees verder »

   

  Ruim 45 jaar is CTB Personele Systemen gespecialiseerd in HR en Salarisoplossingen voor de bouw, bouwnijverheid en aanverwante bedrijfstakken. Onder de naam Cobra wordt dit product op de markt gebracht. Al de elementen die nodig zijn om de verschillende CAO's te verwerken binnen de bouw, zijn ondergebracht in de producten van CTB.

   

  Meer over CTB >>

   

  < Lees minder
  Logo Mercash 4PS partner
  Mercash

   

  Met Mercash integreert u uw Personeelsmanagement in Microsoft Dynamics NAV.
  Lees verder »

   

  Mercash levert HRM-oplossingen compleet geïntegreerd in Microsoft Dynamics NAV. De CAO's voor de bouw zijn vertegenwoordigd in de gebruikersvriendelijke software.

   

  Meer over Mercash >> 

   

  < Lees minder
  Be-Sync

   

  Be-Sync is al enige tijd vertrouwd partner als het gaat om Microsoft SharePoint vraagstukken.
  Lees verder »

   

  Be-Sync is in 2005 opgericht en al jaren een betrouwbaar en betrokken partner voor haar klanten en partners als het gaat om procesoptimalisaties, informatieportalen en ketensamenwerking. Met behulp van het Microsoft SharePoint / Office 365 platform ontwikkelt Be-Sync integraties en standaard producten. Be-Sync ondersteunt 4PS bij onder meer het 4PS Documentenportaal in de vorm van technische installatie, consultancy en onderhoud op het SharePoint platform.

   

  Meer over Be-Sync >>

   

   

   

  < Lees minder
  2-Control
  2-Control

   

  2-Control is specialist op het vlak van security en control en is actief in het landschap van Microsoft Dynamics en IT-audit.
  Lees verder »

   

   

  Samen met onze partner 2-Control bieden wij een oplossing voor het bouwen, beheren en monitoren van de autorisaties binnen 4PS Construct. Een bewezen oplossing waarmee u vertrouwen vertaalt naar zekerheid en continu 'in control' bent over uw eigen organisatie. 

   

  Meer informatie over 2-Control>> 

   

  < Lees minder
  Idyn Document Capture
  Idyn

   

  Idyn heeft met het product Document Capture voor Dynamics NAV een complete oplossing voor scannen, filteren van data, registratie en opslag van alle inkoopdocumenten binnen het bedrijf.
  Lees verder »

   

  Idyn is gericht op horizontale oplossingen en add-ons voor Microsoft Dynamics NAV. Document Capture is geïntegreerd met 4PS Construct, waardoor u de juiste middelen heeft om inkooporders en goedkeuringen efficiënt te verwerken.

   

  Meer over Idyn>>

   

  < Lees minder

  Nog meer weten over 4PS?