Projectbewaking

Het resultaat van projecten mag voor projectmanagers geen verrassing zijn. Volg, controleer en analyseer belangrijke projectinformatie met de module projectbewaking uit 4PS Construct. Hiermee krijgt u het complete beeld in elke fase van het project: stel budgetten samen, boek actuele waarden en genereer voorspellingen.

360° overzicht van uw projecten

Van calculatie tot het resultaat – pak de controle over uw projecten voor een maximaal rendement.

  • Nauwkeurig en efficiënt voorspellen

    Maak snel een overzicht door gebruik te maken van ruwe of gedetailleerde voorspellingen. Vergelijk begrote uren en kosten met bestede uren en kosten. En genereer een kasstroomoverzicht of maak grafieken van uw voortgang bij het creëren van S-curven.

  • Complete controle over projectkosten

    Met onze Work Breakdown Structure (WBS) bewaakt u op ieder niveau uw projecten. Per hoofdproject, deelproject, element en kostendrager. Met behulp van prognoses en productiestanden. Dit kan per project verschillen en geeft u maximale flexibiliteit.

  • Integreren en samenwerken

    Het beste resultaat behaalt u door op tijd de juiste keuzes te maken. De projectmodule van 4PS Construct gebruikt Excel voor het importeren en exporteren van data, PowerBI en Office365 om informatie te delen met stakeholders. En onze BIM Bridge voor de integratie met BIM tools.

Meer weten?

Volg, controleer en analyseer belangrijke projectinformatie met Projectbewaking van 4PS – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager