Hoe word jij een 4PS-er?

Werken bij 4PS in Ede betekent werken bij een modern en sterk groeiend ICT bedrijf met software voor de Bouw, GWW en Installatietechniek. Een bedrijf wat gekenmerkt wordt door passie, kwaliteit en ondernemerschap. Naast hard werken voor de zaak, staan collegialiteit en gezelligheid centraal.

6x waarom werken bij 4PS

250+

4PS professionals

30%

groei in personeel

+44

eNPS score

Onze sollicitatieprocedure

Kennismaken met potentiële 4PS-ers doen we heel graag. We zijn benieuwd naar je passie en verkennen graag welke aanknopingspunten er tussen ons zijn.

 • Stap 1: Solliciteren

  Hebben wij de baan die jou op het lijf geschreven is? Of staat ie er niet bij? Solliciteer in beide gevallen zo snel mogelijk!

 • Stap 2: Selecteren

  Wij krijgen veel enthousiaste reacties op onze vacatures. Duimen draaien dat jij ook voor 4PS de beste match bent. In dat geval nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

 • Stap 3: Kennismaken

  Vervolgens wordt je uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek. Hier kun je al jouw vragen stellen die je nog hebt over de vacature. Je maakt kennis met HR en vaak schuift je toekomstige manager ook aan!

 • Stap 4: Het vervolggesprek

  Indien de kennismaking van beide kanten goed was, nodigen we je uit voor een vervolggesprek. Hierbij zal je tevens kennismaken met enkele van jouw toekomstige collega’s.

 • Stap 5: Arbeidsvoorwaarden

  Samen maken we heldere afspraken over je functie en salaris. Uiteraard geven we jou de tijd om alles rustig op een rijtje te zetten, voordat we onze handtekening gaan zetten. Een officieel en feestelijk moment!

 • Stap 6: Welkom bij 4PS!

  Welkom bij de club, collega! Je carrière bij 4PS gaat van start. Wij zullen er voor zorgen dat jouw eerste werkdag voelt als thuiskomen. Via een uitgebreid introductieprogramma word je wegwijs gemaakt in de organisatie; zo zorgen wij voor een achte landing!

! BELANGRIJK !

In verband met de ontwikkelingen omtrent COVID-19 loopt ons sollicitatieproces momenteel anders dan jij en ik gewend zijn. Op dit moment gebeurt er veel in een rap tempo; des te belangrijker dat wij stabiliteit en flexibiliteit vertonen naar onze sollicitanten. Wij staan op verschillende manieren klaar om jouw vragen te beantwoorden en gesprekken te voeren, bijvoorbeeld via telefoon, een video call of een Whatsapp-bericht. Indien een andere wijze toch beter bij jou past en het voor beide partijen geen risico vormt, stellen wij ons flexibel op. 

Samen zorgen wij voor gezondheid en veiligheid, zodat jij toch met een gerust hart kan solliciteren!

Vragen? Roxann helpt je verder!

Roxann Bloemendal

International Recruiter 4PS Group