Hoe word jij een 4PS-er?

Werken bij 4PS in Ede betekent werken bij een modern en sterk groeiend ICT bedrijf met software voor de Bouw, GWW en Installatietechniek. Een bedrijf wat gekenmerkt wordt door passie, kwaliteit en ondernemerschap. Naast hard werken voor de zaak, staan collegialiteit en gezelligheid centraal.

6x waarom werken bij 4PS

250+

4PS professionals

30%

groei in personeel

+44

eNPS score

Onze sollicitatieprocedure

Kennismaken met potentiële 4PS-ers doen we heel graag. We zijn benieuwd naar je passie en verkennen graag welke aanknopingspunten er tussen ons zijn.

 • Stap 1: Solliciteren

  Jij hebt je droomvacature gevonden. Solliciteer snel, voordat de vacaturetermijn verlopen is.

 • Stap 2: Selecteren

  Nu is het afwachten voor jou. Wij krijgen vaak veel enthousiaste reacties op onze vacatures. Duimen draaien dat jij ook voor 4PS de beste match bent.

 • Stap 3: Kennismaken

  Je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek. Je maakt kennis met HR van 4PS en wellicht schuift je toekomstige manager wel aan!

 • Stap 4: Nog beter kennismaken

  Graag nodigen we je uit voor een tweede kennismaking. Hier kun je ons al de vragen stellen die je nog hebt over de vacature.

 • Stap 5: Arbeidsvoorwaarden

  Niet onbelangrijk natuurlijk, we maken heldere afspraken over je functie en salaris. Je krijgt, indien gewenst, de tijd om alles rustig op een rijtje te zetten, voordat we onze handtekening gaan zetten. Een officieel en feestelijk moment!

 • Stap 6: Kennismaken met collega's

  Voordat je eerste werkdag aanbreekt, word je uitgenodigd op de vrijdagmiddagborrel. Zo kun je informeel kennismaken met je collega’s en alvast een beetje sfeer proeven. Zodat je eerste werkdag als thuiskomen voelt.

 • Stap 7: Welkom bij 4PS

  Je carrière bij 4PS gaat van start. Via een introductieprogramma word je wegwijs gemaakt in de organisatie. Zo word je in korte tijd klaargestoomd om als 4PS’er aan de slag te gaan!

Vragen? Roxann helpt je verder!

Roxann Bloemendal

International Recruiter 4PS Group