Bouw aan je toekomst met een traineeship bij 4PS!

Sta jij aan de start van jouw carrière maar ben je nog niet uitgeleerd? Wil je aan de slag en tegelijk jezelf ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak? Dan ben je bij 4PS aan het juiste adres. Met ons traineeship geven we jouw carrière een vliegende start en bouwen we samen aan jouw toekomst in de IT wereld! Ons volgende traineeship gaat in september 2024 van start. Wil je vast meer weten? Check dan onderstaande informatie of neem contact op!

 

Neem contact op!

10+

Trainees

320+

Medewerkers

450+

Klanten

De start van het avontuur

Je start jouw traineeship binnen een van onze business units: Bouw, GWW,  Installatietechniek of International, afhankelijk van jouw interesse. Als trainee volg je een ontwikkeltraject van een jaar met als doel door te groeien naar de rol van Consultant of Projectmanager. Interessant om te weten is dat veel van onze ervaren consultants, teamleads of directors ooit zijn begonnen als trainee. Bekijk deze pagina voor meer informatie of bekijk de video voor een eerste indruk!

Wat kan je verwachten van het traineeship?

Je wordt verwelkomd op ons hoofdkantoor in Ede samen met de andere trainees. In de eerste week krijgen jullie de gelegenheid om elkaar, jullie mentor en andere collega’s te leren kennen. Zodra je bent geland, kan het leren beginnen. We hebben een kant en klaar leertraject samengesteld dat je snel voorbereidt op het echte werk. Dit gebeurt door middel van e-learnings, trainingen en het uitvoeren van simulaties. We zorgen ervoor dat je met deze bagage de basis begrijpt van onze producten, klanten en werkwijze. Daarnaast zal je veel meelopen met consultants en steeds meer taken van hen overnemen. Na een jaar heb je met succes het volledige traineeship doorlopen en ben je een professional in jouw functie!

Dit wordt je baan!

Met het  traineeship van 4PS bieden we je de kans om je te ontwikkelen tot een professional in onze branches; Bouw, GWW en Installatietechniek. De rol van Consultant bij is zeer uitdagend en veelzijdig. Als trainee wordt je al betrokken bij het analyseren van de behoeften van onze klanten, het adviseren over passende oplossingen en het begeleiden van organisaties bij de implementatie van onze innovatieve ERP-software. Dit helpt bedrijven om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun concurrentiepositie te versterken.

Je komt met allerlei interessante bedrijven in aanraking, zoals: VolkerWessels, Strukton, DuraVermeer en Breman. Een uitdagende baan dus! Wil je meer over weten over het product en onze klanten? Kijk dan eens op deze pagina: Onze ERP software voor de bouwnijverheid

Emir Kadric - Business Consultant

Het traineeship kent een goede verhouding wat betreft trainingen, activiteiten, opdrachten en meedraaien bij klanten. 4PS biedt haar trainees daarbij kennis op het gebied van IT en de bouw, de mogelijkheid om je in je eigen tempo te ontwikkelen en bovenal een hoop gezelligheid en een familiaire sfeer.

Fleur Zeeman - Projectmanager

Als recent afgestudeerde was de overgang naar het werkende leven best spannend, maar bij 4PS voel ik me meteen thuis. Vanaf dag één werd ik hartelijk verwelkomd door het team. Er heerst een open sfeer waarin iedereen bereid is om te helpen, samen te werken en van elkaar te leren. Kortom, ik kan het iedereen aanraden om bij 4PS te starten!

Matthijs Hoefman - Business Consultant

Wat ik als erg prettig heb ervaren is dat vanaf het eerste moment mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. In de eerste maanden kreeg ik genoeg ruimte om mee te kijken met collega’s en daarnaast trainingen te volgen (zowel inhoudelijk als soft-skills). Er is een goede balans tussen het krijgen van verantwoordelijkheid en goede begeleiding.


Simone Bruijsten - International Consultant

Het traineeship heeft mij naast nieuwe software kennis en vakkennis ook veel mooie nieuwe ervaringen en vriendschappen opgeleverd. De ‘familie- sfeer’ die 4PS tijdens mijn sollicitatie meerdere malen benadrukte is duidelijk aanwezig. Als Internationaal Consultant is geen dag hetzelfde: van een functionele test in België, tot een analysefase in Zweden. Er is altijd wel weer iets nieuws op de horizon, de wereld ligt bij team International letterlijk en figuurlijk aan je voeten!

Thomas van Wanrooij - Business Consultant

Vanaf het eerste moment voelde het traineeship aan als een warm bad. Het is namelijk erg prettig om het Traineeship te starten met een aantal mede-Trainees, hierdoor kunnen we gezamenlijk het leerproces doorlopen. We helpen elkaar waar nodig en daarnaast is het ook gewoon enorm gezellig. Ik zou het zeer aanraden aan studenten die graag een sprong willen maken van student naar fulltime young-professional. 4PS biedt de ondersteuning, de kennis en geven je de ruimte om je eigen tempo te bepalen.

Are you ready to build the future you?   

Wil je direct solliciteren voor een van de traineeship vacatures? Klik dan op de onderstaande knop!

Vragen? Sterre helpt je graag!

Sterre Loonstra

Corporate Recruiter