Koppeling WhiteVision

Door onze koppeling met WhiteVision kunt u inkomende documenten snel digitaal te verwerken. De oplossingen van WhiteVision sluiten naadloos aan op 4PS Construct.  Van het verwerken van inkoopfacturen, servicemeldingen en overige documenten. Kortom, het brede spectrum van OCR-software, scan en herken, workflowsoftware en matching.

Efficiënter inkomende documenten verwerken?

Wilt u eenvoudig inkomende documenten verwerken binnen 4PS Construct? Met WhiteVision zorgt u ervoor dat dit repeterende en vaak eentonige werk verdwijnt.

  • Inkoopfacturen verwerken met WhiteVision

    Met de oplossingen van WhiteVision verwerkt u inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, snel en eenvoudig in 4PS Construct.

  • Servicemeldingen

    De koppeling met WhiteVision zorgt ervoor dat u binnenkomende serviceorders volledig automatisch kunt verwerken. Alle aanvragen kunnen omgezet worden in een digitaal bestand dat kan worden ingelezen in 4PS Construct.

  • Overige documenten verwerken

    Met onze koppeling met WhiteVision kunt u inkomende documenten in een handomdraai digitaal verwerken.

Webinar – WhiteVision servicemeldingen

Wilt u meer weten over het efficiënt verwerken van servicemeldingen met WhiteVision in 4PS Construct? WhiteVision organiseert op 27 augustus om 10:00 uur een webinar. Daarin laten zij in ongeveer 30 minuten zien hoe u met zo min mogelijk handelingen een servicemelding kunt aanmaken in 4PS Construct. Aan het einde van de webinar kunt u vragen stellen. Meld u hier direct aan.

Meer weten
  • Deel deze pagina