De leukste reizen met 4PS

Met plezier erbij wordt alles leuker en gaan dingen makkelijker. Wil jij dit ook? Ga dan met 4PS mee op reis, wij maken er zeker weten een feestje van!

Kijk jij een (meeloop)dag mee bij ons?

Werken bij 4PS is een feestje!

  • Laat het feest beginnen!

    Al 20 jaar is werken bij 4PS een feestje! Door je hart te volgen, ontstaat er energie. Met die energie kan jij met passie je verdiepen in je vakgebied. En door hierin nieuwe dingen te ontdekken, dragen we allemaal een steentje bij in het verder innoveren van 4PS! Dit is wat de oprichters al voor ogen hadden en tot de dag van vandaag in stand houden.

  • Een hechte groep(sreis)!

    Dat de mens centraal staat bij 4PS, dat is een feit! Jaarlijks worden er voor de organisatie, maar ook de afdelingen leuke uitjes georganiseerd. Op deze manier leer je jouw directe collega’s ook op persoonlijk niveau beter kennen.

  • Wij zitten niet stil!

    Niet alleen voor onze collega’s organiseren wij leuke activiteiten en teamuitjes; ook voor potentiële nieuwe collega’s! Zo doen we jaarlijks mee met de ‘Girlsday’, een landelijke initiatief om ook jonge meiden geïnteresseerd te maken voor het mooie IT vak!

Ga jij met ons mee op reis?

Wil jij met plezier op reis? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Vul hieronder jouw gegevens in en kom direct in contact met ons.

Vragen? Roxann Bloemendal helpt u verder!

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: