Nieuws

4PS genomineerd voor de Computable Awards 2021: stem nu!

Goed nieuws! 4PS is genomineerd door IT-platform Computable voor de Computable Awards 2021. De algemene jury selecteerde de 4PS On-site App in de categorie Software / SaaS. Volgens de jury voorziet de 4PS On-site App uitvoerders en klanten op locatie van actuele informatie en biedt 4PS haar klanten zo een waardevolle ondersteuning op de bouwplaats. 

Stem nu op 4PS voor de Computable Awards 2021

De stembussen zijn open en vanaf 5 juli kan je stemmen op 4PS voor de Computable Awards 2021! Klik snel door naar https://awards.computable.nl/stem/  en breng uw stem uit.

In het najaar, op 2 november, maakt Computable tijdens een awardshow de winnaar bekend. Wilt u meer weten over awards? Lees er meer over in dit artikel op Computable. 

Benieuwd naar de 4PS On-site App? 

Wilt u meer weten over de genomineerde 4PS On-site App? Neem dan ook een kijkje op onze 4PS On-Site pagina. Hier leest u meer over de voordelen van deze app, ziet u in een video hoe de On-site app bouwbedrijf Roosdom Tijhuis helpt met het naleven van de wkb en hoe installatiebedrijf Breman Zuid met onze app efficiënter documenten deelt met monteurs. 

Man met Ipad en on-site app

  • Deel dit artikel