Nieuws

Nieuwe koppeling met WhiteVision

Sinds kort hebben we een nieuwe koppeling met WhiteVision. Met WhiteVision is digitale factuurverwerking in de cloud mogelijk. Lees hieronder meer.

Digitale factuurverwerking 4PS Construct: WhiteVision is cloud-ready!

Digitale factuurverwerking in de cloud met 4PS Construct is mogelijk nu in april de nieuwste 4PS Construct-versie is uitgekomen. Deze is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, de cloud oplossing van Microsoft. WhiteVision heeft de koppeling met de nieuwste 4PS Construct-versie als een van de eerste partijen gereed. Daardoor kunnen gebruikers niet alleen on-premise, maar ook in de cloud terecht voor digitale factuurverwerking.

Over WhiteVision

WhiteVision helpt organisaties met oplossingen waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt. WhiteVision biedt zowel lokale als cloud-oplossingen voor alle branches en bedrijfsgroottes. WhiteVision is gevestigd in Breda en bestaat uit een team van 27 medewerkers. WhiteVision koppelt met diverse ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal te verwerken, waaronder 4PS Construct.

  • Deel dit artikel: