Nieuws

VEST Infra wint 4PS Award #vooroplopen

VEST Infra is als eerste klant live met 4PS Construct in de Microsoft Azure cloud als SAAS-dienst (Software as a Service). In september 2019 startte de implementatie, begin januari 2020 vond de livegang plaats. 4PS is zeer onder de indruk van deze prestatie. Het was reden om de 4PS Award #vooroplopen uit te reiken. Innovatieve bedrijven die graag het voortouw nemen en voorop willen lopen, zoals VEST Infra, helpen 4PS de juiste kennis en ervaring opdoen zodat onze oplossingen nóg beter aansluiten op de processen van bouw-, installatie- en GWW/infrabedrijven.  

 

VEST Infra verrast met Award 

Raymond Stevens mede-eigenaar van VEST Infra nam enthousiast de Award #vooroplopen in ontvangst. Marcel van Noord, Business Unit Manager GWW, vertelt: “Vooroplopen is een belangrijke merkwaarde van 4PS en is in ons vak essentieel om onze oplossingen toekomstbestendig te kunnen maken en behouden. 4PS is ontzettend blij met innovatieve bedrijven zoals VEST Infra die vooroplopen en durven het voortouw te nemen. De 4PS Award #vooroplopen vormt daar een passende waardering voor.  

Bewuste keuze voor de cloud 

In een vorig bericht gaf Raymond Stevens aan met veel vertrouwen uit te kijken naar het implementatietraject voor 4PS Construct in de Microsoft Dynamics 365 Business Central. Inmiddels is dit achter de rug en blikt hij tevreden terug op de livegang. Raymond Stevens vertelt namens VEST Infra: “Met 4PS Construct in de cloud hopen wij een betere projectbewaking te hebben én snellere afwerktijden. Wij kijken terug op een goed verlopen implementatietraject met 4PS. Hoewel het testen van de software veel werk was, zijn we er samen goed uitgekomen. Met 4PS Construct als SAAS-oplossing beschikt VEST Infra vanaf nu altijd over de nieuwste software, waar updates automatisch plaats vinden 

Overdracht naar Accountmanagement & Connect & Care 

Nu VEST Infra live is met 4PS Construct in de cloud, wordt het bedrijf vanuit de projectfase overgedragen naar accountmanagement en de Connect & Care afdeling van 4PS. Vandaag vond deze overdracht plaats. Deze overdracht is essentieel, vertelt Hilde van den Berg, Connect & Care Specialist bij 4PS.In deze overdracht maken wij als afdeling Connect & Care kennis met onze klant VEST Infra. Dit is heel belangrijk, zodat mensen weten met wie ze te maken hebben voor toekomstige zaken nu het implementatietraject is afgerond. Daarnaast leggen we tijdens de overdracht uit wat de klant van ons kan verwachten en wat wij van de klant verwachten om een duurzame samenwerking te kunnen garanderen.”  

4PS is zeer onder de indruk van deze prestatie en feliciteert VEST Infra met het winnen van deze award! 

  • Deel dit artikel: