VolkerWessels Materieel & Logistiek over de BIM-bridge van 4PS

VolkerWessels Materieel & Logistiek is een logistieke dienstverlener. Het materieelpakket bestaat uit vijf diensten: Bouwplaatsinrichting, Torenkranen, Steigers- en bekistingtechniek, Materieel- en bouwsupport en Bouwlogistiek. In deze video vertelt VolkerWessels Materieel & Logistiek over de BIM-Bridge van 4PS en hoe zij dit inzetten in hun bedrijfsprocessen.

De keuze voor de BIM-Bridge van 4PS

De samenwerking tussen 4PS en Volkerwessels Materieel & Logistiek is eigenlijk heel toevallig ontstaan. Ze waren bezig met het tekenen van de BIM en 4PS had toen net de BIM Bridge ontwikkeld. Toen zijn beide partijen gaan kijken hoe ze elkaar op dat gebied konden versterken.

De BIM-Bridge van 4PS is een efficiënte oplossing voor het bedrijf. Voorheen moesten ze via allemaal omwegen lijstjes maken en deze moesten dan overgetekend worden in Navision. De 4PS BIM-Bridge is veel minder foutgevoelig en vervolgtrajecten zoals transporten kunnen veel gestructureerder ingepland worden. Samen met 4PS zijn ze er in geslaagd om de BIM-Bridge in operatie te brengen. De wens om vanuit een model de data te kunnen vertalen naar Navision toe is vervuld.

Meer klantverhalen
  • Deel deze pagina:

Bart Jansen

Sales Manager