Nieuws

4PS Construct live in de Microsoft Azure cloud

Het is zover: we beginnen het nieuwe decennium goed met de eerste livegang van onze softwareoplossing 4PS Construct als SAAS-dienst in de cloud. Een enorme mijlpaal, dat vieren we met een lekkere pizzalunch! We zijn namelijk al lange tijd bezig met de voorbereidingen rondom de overgang van Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) naar Microsoft Dynamics 365 Business Central en daarbij de stap naar de Microsoft Azure cloud.

Nieuwe manier van denken

Zoals de afdeling Development zegt ‘Het is alsof we van voetbal naar hockey gaan. Zo omvangrijk is de verandering, programmeren en ontwikkelen gebeurt nu compleet anders dan voorheen’. Paula Middelkoop vult aan namens Productmanagement: “Deze transitie heeft een hoog innovatief karakter, dit is wat ons werk zo uitdagend maakt. Veel pilots en creatief denken, nauwe samenwerking met onze partner Microsoft en net dat stapje verder gaan met z’n allen om het technisch voor elkaar te krijgen. SAAS (Software as a Service) is echt een andere manier van denken (en werken), dit gaat ons en onze klanten de komende jaren veel brengen. Heel mooi om nu onze eerste klant live te hebben!”

4PS Construct als SAAS-oplossing

VEST Infra is de organisatie die als eerste live is met 4PS Construct als SAAS-dienst. Onlangs hebben we hen de 4PS Award #vooroplopen overhandigd. Maar ook intern is dit een enorme stap. Veel 4PS-ers zijn al jaren bezig met het realiseren van de overgang naar deze SAAS-oplossing. Van het eigen maken van een nieuwe codetaal in de software, tot het inrichten van de nieuwe schermen in de webclient (4PS Construct is in deze nieuwe vorm te benaderen via een url in de webbrowser). Maar natuurlijk ook geheel nieuwe functionaliteiten en geoptimaliseerde navigatiemogelijkheden.

Meer weten over 4PS Construct in de cloud? Lees dan dit artikel.

  • Deel dit artikel: