Nieuws

4PS focust met nieuwe website op duurzame relaties

Met grote trots lanceren we onze nieuwe website! Deze past met zijn robuuste uitstraling perfect bij de bouwbranche. Ook is hij specifieker gesegmenteerd per branche (bouw, GWW en installatie) en is het snel duidelijk welke oplossingen 4PS voor bedrijven binnen de bouwnijverheid heeft. Uiteraard is ook de gebruiksvriendelijkheid sterk verbeterd.

Digitalisering zit ‘m in eenvoud

Met bijna 20 jaar ervaring in de bouwnijverheid en meer dan 350 klanten kunnen we wel zeggen dat we de branche goed kennen. Dit willen we op de website dan ook graag naar voren laten komen. “Ons doel is om met onze business software bedrijven in de bouwnijverheid helpen grip te krijgen op hun bedrijfsprocessen. Want digitalisering zit ‘m in eenvoud” vertelt Bianca de Bruin, Marketing Manager bij 4PS.

Website 4PS in een nieuw jasje

Daar ondersteunt deze website bij. Bianca vervolgt: “Met een paar klikken ziet de bezoeker welke oplossingen wij bieden en welke producten hierop aansluiten. Daarnaast willen we als kennispartner onze kennis en ervaring delen met de branche. Tenslotte wil het oog natuurlijk ook wat. Onze huisstijl is doorgevoerd in de hele website. Het robuuste uiterlijk sluit volgens ons perfect aan bij de branche. Iedere dag blijven we verder  bouwen aan de website en deze updaten met nieuwe oplossingen, het laatste nieuws, evenementen en interessante marktontwikkelingen.”

Vooroplopen met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Sinds 2019 bieden we onze softwareoplossing 4PS Construct ook aan op het moderne ERP-platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit betekent dat alle Microsoft technologieën geïntegreerd zijn en de software altijd, overal en op elk device beschikbaar is. Het is niet de vraag of, maar hoe bedrijven dit gaan inzetten binnen hun projecten voor een optimaal resultaat.

Gespecialiseerd in de bouwnijverheid

De integrale softwareoplossing 4PS Construct is speciaal ontwikkeld voor de bouw, GWW en installatietechniek. Alle processen en onderdelen van deze branches zijn hierin geïntegreerd, waarmee 4PS Construct een goede ondersteuning in de voorbereiding, uitvoering en nazorg van projecten garandeert. Binnen de organisatie werkt 4PS dan ook vanuit 3 business units met IT-specialisten die zich specifiek bezighouden met de ontwikkelingen binnen deze specifieke branches. Nu de website ook is gesegmenteerd, sluit dit mooi aan bij de werkwijze van 4PS.

  • Deel dit artikel: