Nieuws

ANC Access; prominente naam in verticaal transport kiest voor 4PS Construct

ANC Access heeft voor de zomer 2020 het besluit genomen om de ERP-omgeving van Microsoft Dynamics 4PS Construct te implementeren binnen haar organisatie. Na een gedegen selectietraject is uiteindelijk de keuze op 4PS gevallen. De brede materieel functionaliteit in combinatie met de herkenbare “look and feel” van Microsoft hebben tot deze keuze geleid.

Specialist verticaal transport

ANC Access is door de jaren heen uitgegroeid tot een specialist op het gebied van verticaal transport in de vorm van bouwliften. Omdat het leveren en plaatsen van de liften ook verbonden is aan strenge veiligheidseisen, waren koppelingen met keuringen essentieel. Ook het periodiek ophogen van liften bij hoogbouw vormt een aanpak waarbij er service- en onderhoudstaken op locatie dienen te worden verricht, uiteraard gekoppeld aan de back office waar het ERP-systeem 4PS Construct naadloos op aansluit.

Oplossing gebaseerd op Microsoft Office

Verder waren er belangrijke eisen als het gaat over de laagdrempeligheid van de applicatie. De oplossing diende intuïtief te werken in lijn met de bekende Microsoft Office producten die al ruim in gebruik waren. De combinatie van de herkenbaarheid van Microsoft en de gedegen marktkennis van 4PS gaven de doorslag.

Over ANC Access

Al ruim 25 jaar is ANC Access toonaangevend in de branche van verticaal transport van personen en goederen in de bouwsector. Door inzet van bouwliften, levert het bedrijf een wezenlijke bijdrage aan de efficiency en snelheid van het logistieke proces van hoogbouw. Aanvankelijk werd gewerkt met een multi brand huurvloot maar later is het Veldhovense bedrijf ook hoogwaardige bouwliften gaan ontwikkelen en produceren in de eigen werkplaats. ANC Access groeide zo uit tot een professionele all round service verlener op het gebied van verticaal transport. Voor meer informatie klik hier.

  • Deel dit artikel