Blogs

Bent u nog verliefd op uw softwareoplossing?

Doet uw softwareoplossing nog steeds waar het voor bedoeld was? Als er een probleem is, probeert de leveranciersondersteuning dit dan zo snel mogelijk op te lossen door u regelmatig updates te geven of voelt u zich in de steek gelaten? Zorgt uw softwareoplossing ervoor dat alle vervelende processen eenvoudiger worden gemaakt? Of wordt u hier juist ellendig van en stopt u liever met deze softwarerelatie’? 

We weten dat deze situatie lastig is, vooral als u hard gewerkt heeft om de softwareoplossing te laten werken! Maar u bent niet alleen hierin en er is altijd een mogelijkheid om uw situatie te verbeteren. Er zijn genoeg bedrijven die er alles aan doen om uw bedrijf efficiënter te maken, zodat u uw administratiekosten kunt verlagen en de marges kunt verhogen. 

5 signalen die aantonen dat uw softwareoplossing niet meer bij u past:

  • Uw software biedt geen volledige en realtime zichtbaarheid van uw projecten

Als u niet weet waar u staat met de voortgang van uw projecten en of u op de goede weg zit om uw voorspelde marges te behouden, bent u in een uitzichtloze relatie. Uiteindelijk zult u dit gaan merken bij uw projecten of marges en misschien zelfs bij allebei! Dit is een klassiek voorbeeld van een eenzijdige relatie waarbij u uw best doet om het te laten werken, maar uw softwareoplossing niet mee werkt.

  • U kunt uw gegevens niet meer vertrouwen

Vertrouwen is de basis van elke relatie, ook als het gaat om de relatie met uw software. Als het lang duurt om rapporten te maken en bij te werken en deze snel verouderd zijn, dan kan uw bedrijf de gegevens niet vertrouwen. Voor u het weet, leidt de ene fout tot de andere en al snel is het moeilijk om een project weer op de rails te krijgen.

  • Niet geschikt voor de bouw

U en uw software komen eigenlijk uit twee verschillende werelden en jullie zijn gewoon niet bedoeld voor elkaar. U realiseert zich dat u een ERP systeem nodig heeft, maar niet elke softwareoplossing past. Onze ervaring leert dat grote bouwbedrijven vaak kiezen voor grote softwareleveranciers die algemene ERP-software aanbieden. In plaats van ‘u leeft nog lang en gelukkig’, besteden deze bouwbedrijven vaak jaren en miljoenen aan het aanpassen van de oplossing naar hun behoeften. Dit proces kan veel meer tijd en kosten besparen als u zoekt naar branchespecifieke oplossingen. Bovendien profiteert u van het werken met een bedrijf dat de bouwindustrie kent en tientallen jaren ervaring in de branche heeft geïmplementeerd in de standaardfunctionaliteit.

  • U kunt niet samen oud worden

Als uw oplossing bedoeld is om kleine bedrijven te helpen hun activiteiten te beheren of slechts één deel van uw bedrijf bestrijkt, is het misschien tijd om een ​​alternatief te zoeken. De kans is groot dat u in de toekomst uit deze oplossing groeit. Het hebben van een schaalbare en volledig geïntegreerde oplossing is een investering, maar het is essentieel voor uw bedrijf om efficiënt te blijven en uw groei te ondersteunen.

  • Software alleen toegankelijk vanuit het kantoor

Altijd en overal toegang hebben tot uw systeem is een absolute vereiste in de drukke wereld van vandaag. We zijn er allemaal aan gewend geraakt om alles binnen handbereik te hebben in ons persoonlijk leven en we eisen hetzelfde van zakelijke interacties. Het geeft ons een veilig gevoel en controle. Dit is de reden waarom cloudoplossingen zo populair worden. Als u alleen op kantoor toegang heeft tot uw huidige software, is het tijd om uw vrijheid en flexibiliteit terug te krijgen. 4PS Construct op basis van Business Central is altijd, overal en op elk apparaat beschikbaar.

Bovendien zijn alle Microsoft technologieën geïntegreerd. U werkt dus altijd met de nieuwste software en profiteert automatisch van de laatste ontwikkelingen.  4PS Construct Business Central is te benaderen via de webclient: u werkt via een internetbrowser. Het is niet meer nodig om een softwareprogramma te installeren voordat u 4PS Construct Business Central kunt gebruiken. Software gebruiken via de huidige windowsclient is verleden tijd. 4PS Construct is dan ook via elke computer, telefoon of tablet met internettoegang te gebruiken.

Als u uw huidige oplossing beu bent en graag wilt weten hoe wij bedrijven zoals het uwe efficiënter maken, neem dan gerust contact met ons op.

  • Deel dit artikel: