Nieuws

HoSt Bioenergy Systems aan de slag met 4PS Construct in de Microsoft Cloud

Na een implementatietraject van 10 maanden is HoSt Groep nu live met 4PS Construct in de Microsoft Cloud. Deze producent van bio-energie oplossingen kiest niet alleen voor een ERP-oplossing in de cloud, het is ook de eerste ERP-implementatie bij het bedrijf. Dat betekent voor HoSt een grote stap vooruit en veel veranderingen, maar dankzij de inzet van HoSt en de 4PS consultants kijken we terug op een geslaagde implementatie!

Nederland en Frankrijk bijten de spits af

Nadat HoSt de keuze maakte om te starten met de implementatie van 4PS Construct, gingen diverse consultants van 4PS en teamleden van HoSt aan de slag met het implementeren van de totaaloplossing. De vestigingen in Nederland en Frankrijk gaan als eerste starten met 4PS Construct, op basis van hun ervaringen zal 4PS Construct de komende maanden geoptimaliseerd worden. Daarna gaat de implementatie verder in de USA, UK en Letland.

Hard werken wordt beloond

Omdat HoSt nog geen ERP-oplossing had, werden de HoSt-teamleden en 4PS consultants op zowel technisch als functioneel vlak maximaal uitgedaagd. Maar hard werken wordt beloond, en mede door de grote betrokkenheid van HoSt werd de acceptatietest met vlag en wimpel gehaald.

Over HoSt Bioenergy Systems

De activiteiten van HoSt zijn 100% gericht op de technologische ontwikkeling van waste-to-energy systemen voor de verwerking van biomassa en afvalstromen en de levering van systemen voor de duurzame opwekking van energie uit biomassa en afval. HoSt is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met meer dan 200 ingenieurs, een groot serviceteam in heel Europa, meerdere kantoren in zowel de VS als Europa, een groot netwerk van verkoopvertegenwoordigers en partnerdistributeurs, en bio-energieprojecten over de hele wereld.

Ook op zoek naar een ERP-pakket voor de installatie in de cloud?

Benieuwd hoe wij met onze totaaloplossing 4PS Construct uw installatie-, bouw- of infrabedrijf ondersteunen bij het digitaliseren van uw primaire processen? Neem dan contact op met Sales Manager Floris Wilod Versprille, hij vertelt u graag meer!