Nieuws

JdB groep kiest 4PS Construct als nieuw ERP-systeem

JdB groep heeft na een uitgebreide selectieprocedure gekozen voor de softwareoplossing 4PS Construct van het gelijknamige bedrijf 4PS. JdB groep is de allround partner op het gebied van grond, weg- en waterbouw en legt daarmee de basis voor bouwprojecten.


Keuze voor softwareoplossing 4PS Construct

Omdat de huidige back office aan vervanging toe was, heeft JdB samen met adviesorganisatie KPMG een selectieprocedure opgezet. Daarin zijn diverse ERP-systemen met elkaar vergeleken. In dit proces, waren twee criteria doorslaggevend. Ten eerste moesten alle projecten en handelsprocessen goed verwerkt kunnen worden. Daarnaast moest het nieuwe ERP-systeem volledig beschikbaar zijn in de cloud. Na een intensieve selectieperiode van zes maanden is er gekozen voor de softwareoplossing 4PS Construct op het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Door te kiezen voor 4PS Construct beschikt JdB groep over een innovatieve, integrale softwareoplossing in de cloud die alle primaire bedrijfsprocessen ondersteunt.

Over JdB groep

Familiebedrijf JdB groep begon 75 jaar gelden met het vervoeren van suikerbieten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot JdB groep, de allround partner op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.  JdB groep is voornamelijk actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord Brabant. In deze regio’s zijn ook diverse depotlocaties van JdB gevestigd.

JdB groep zet zich samen met partners in om innovatieve projecten uit te voeren met een focus op circulariteit. JdB groep vormt hiermee dé basis voor bouwprojecten. 4PS ondersteunt deze visie met 4PS Construct als ERP-systeem welke is gebaseerd op het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central.

  • Deel dit artikel