Nieuws

Kroes Aannemingsbedrijf B.V. live met 4PS Construct in de Microsoft Azure cloud

Op 2 november 2020 is Kroes Aannemingsbedrijf B.V. live gegaan met 4PS Construct in de Microsoft Azure cloud als SaaS-dienst (Software as a Service). Kroes Aannemingsbedrijf B.V. uit Maasland (Midden Delfland) biedt overheidsinstanties (gemeenten, provincies, waterschappen), projectontwikkelaars, glastuinbouwsector en particuliere bedrijven een breed aanbod aan diensten op het gebied van Grond-, Water- en Wegenbouw en Betonwerken.


4PS Construct in de cloud

Kroes Aannemingsbedrijf B.V. heeft gekozen voor 4PS Construct als SaaS-dienst. in deze variant is 4PS Construct een cloudoplossing. Wat betekent dat alle data wordt opgeslagen in de Microsoft Azure Cloud. Het voordeel hiervan is dat alle informatie real-time inzichtelijk is, u hoeft geen softwareprogramma te installeren en u beschikt over de meest veilige server-vorm. Met deze cloud-variant wordt Kroes Aannemingsbedrijf B.V. ontzorgd en bovendien beschikken ze altijd over de meest recente software.

Over Kroes Aannemingsbedrijf

Kroes Aannemingsbedrijf B.V. is een echt familiebedrijf. Het bedrijf wordt nu geleid door de broers Marco en Evert Kroes, de derde generatie Kroes aan het roer van het bedrijf. Het bedrijf is sinds de crisis hard gegroeid en ziet ook dat de markt aan het veranderen is. Er komen meer geïntegreerde contracten op de markt en digitalisering neemt een steeds belangrijke plaats in. De behoefte aan meer grip op de projecten, inzicht in de stand van een project is erg belangrijk. Al deze ontwikkelingen leiden tot andere eisen en wensen die men stelt aan een ERP systeem. Dit heeft geleid tot de keuze voor 4PS Construct Microsoft Dynamics 365 Business Central.

  • Deel dit artikel