Nieuws

SBB Ontwikkelen en Bouwen en Hegeman Bouwgroep kiezen voor 4PS Construct!

Er staan al een aantal mooie projecten op onze agenda voor 2024! Zo is ons implementatieteam hard aan het werk om ook dit jaar nieuwe klanten te begeleiden met de implementatie van 4PS Construct. Twee projecten waar wij erg trots op zijn, zijn de lopende implementaties bij SBB Ontwikkelen en Bouwen en Hegeman Bouwgroep.  

Vooroplopen met een toekomstbestendige oplossing voor het hele bouwproces

In 2023 mocht onze business unit Bouw twee mooie namen aan het portfolio toevoegen, nadat zowel SBB Ontwikkelen en Bouwen als Hegeman Bouwgroep na een grondige zoektocht kozen voor onze totaaloplossing 4PS Construct.

Hoewel ieder bedrijf natuurlijk specifieke wensen en behoeften heeft, was het voor beide bouwbedrijven erg belangrijk een software-oplossing te vinden die hen ondersteunt bij het optimaliseren en digitaliseren van het volledige bouwproces; van offerte tot nazorg. Er was ook een duidelijke wens om in zee te gaan met een partij die niet alleen vandaag een passende oplossing biedt, maar ook morgen.  

Onze totaaloplossing 4PS Construct sluit perfect aan op deze wens. Wie kiest voor 4PS Construct, kiest voor een ERP-oplossing die altijd actueel is. 4PS zorgt voor de branchespecifieke functionaliteiten binnen de software, Microsoft levert het moderne Business Central-platform waarop we onze oplossing bouwen. Klanten maken dus altijd gebruik van software voorzien van de allernieuwste technologie!

 

Bekende Microsoft-technologie als betrouwbare basis 

Bart Jansen, Sales Manager 4PS Bouw, licht toe: “Die brede functionele dekking en de grote waarborg rond continuïteit vanuit Microsoft en 4PS waren doorslaggevend voor SBB Ontwikkelen en Bouwen. Maar ook de vertrouwdheid met de kwaliteit van Microsoft-software droeg zeker bij aan hun keuze. Het was ook mooi om te zien hoe groot het interne draagvlak was. Dat was met name heel merkbaar door de grote opkomst tijdens de diverse presentaties die 4PS gaf bij SBB.”  


“Hetzelfd
e zagen we bij Hegeman Bouwgroep,” gaat Bart verder. “Deze no-nonsense bouwers zochten een betrouwbare en innovatieve ERP-oplossing die hen jaren vooruit kan helpen. Met een personeelsbestand van meer dan 130 medewerkers is men bij Hegeman continu op zoek naar manieren om nog beter samen te werken. Omdat 4PS Construct het hele bouwproces omvat, ondersteunt deze integrale oplossing hierbij. Iets waar wij hen met onze expertise en slimme software-oplossingen natuurlijk graag bij helpen!” 

We zijn ontzettend trots met SBB en Hegeman als nieuwe klanten. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en wensen hen veel succes met de implementatie van 4PS Construct.  

 

Ook toe aan een toekomstbestendige oplossing? 

Wil je weten hoe je met onze software processen slimmer inricht en meer grip krijgt op jouw projecten? Benieuwd hoe onze software ervoor zorgt dat jij nu en in de toekomst vooroploopt? Neem dan contact op met Bart! Hij laat je graag kennis maken met onze totaaloplossing 4PS Construct. 

  • Deel deze pagina