Kies je branche
4PS Klantendag

Digitalisering zit 'm in eenvoud

Wilt u toekomstbestendig zijn? Dan is het belangrijk om na te denken over betrouwbare, slimme oplossingen ter ondersteuning van uw primaire processen. De wereld digitaliseert steeds verder. Digitalisering leidt tot beschikbaarheid van data. En data leidt tot informatie. Maar hoe zet u deze informatie om in data gestuurde inzichten? Dit is één van de thema’s die we bespreken tijdens onze klantendag op woensdag 19 juni.

 

Laat u inspireren op 19 juni tijdens de klantendag 

We delen graag de laatste trends en ontwikkelingen met u. Zowel bedrijfsbreed, als specifiek voor de bouw, GWW en installatietechniek tijdens de subsessies. We hebben een programma met daarbij een informatiemarkt opgesteld waarbij we u in één dag meenemen in de kansen die er op gebied van digitalisering voor u liggen. Ons doel: u naar huis laten gaan vol inspiratie en kennis.

 

                     

Programma

 

9.00 uur Ontvangst
9.30 uur Welkom
9.45 uur Digitalisering zit 'm in eenvoud
11.00 uur Ochtendpauze
11.30 uur Vervolg Digitalisering zit 'm in eenvoud
12.15 uur Lunchpauze
13.15 uur Subsessie Bouw / Installatie / GWW
14.45 uur Middagpauze
15.15 uur Digitale Transformatie door Guus Krabbenborg
16.30 uur Afsluitende borrel

 

 

Locatie: Burgers' Zoo, Arnhem 

Vervoer: Burgers' Zoo is zowel met de auto als met het OV goed te bereiken.

 

Burgers' Zoo

Bezoek tijdens de pauzes onze informatiemarkt

 

WhiteVision

WhiteVision levert oplossingen om inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, efficiënt te verwerken. De oplossingen van WhiteVision zijn speciaal ontwikkeld voor 4PS-gebruikers en sluiten naadloos aan op 4PS Construct.

12Build

12Build is hét offerteplatform voor de bouw, 4PS beschikt over een koppeling hiermee. 12Build levert onder meer een clouddienst/-oplossing voor het aanvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemers.

 

 

2-Control is specialist op het gebied van security en control. 2-Control is actief in het landschap van Microsoft Dynamics en IT-audit. Samen met 2-Control bieden wij een oplossing voor het bouwen, beheren en monitoren van de autorisaties binnen 4PS Construct.

 

Be-Sync

Be-Sync is al jaren partner als het gaat om Microsoft SharePoint vraagstukken. Onder meer bij het 4PS Documentenportaal ondersteunt Be-Sync 4PS in de vorm van technische installatie, consultancy en onderhoud op het SharePoint-platform.

 

Hillstar

Op het gebied van Business Intelligence (BI) en werkt 4PS met Hillstar. In samenwerking met BI-specialist Hillstar ontwikkelen we een standaard BI-omgeving en rapportagedashboards voor verschillende functionele gebieden die naadloos aansluit op 4PS Construct.

 

HOOMCTRL - kopersbegeleiding

HOOMCTRL biedt bouwend Nederland een oplossing op het snijvlak van techniek en communicatie tussen woningbouwers en potentiële kopers. HOOMCTRL is de innovatieve cloudoplossing voor het gehele proces rondom online kopersbegeleiding. 

Digitalisering zit 'm in eenvoud

 

Visie op digitalisering

Digitalisering zorgt voor eenvoud in processen. Daar zijn we in onze privésituatie al aan gewend: we vinden het normaal dat dingen die we online bestellen de volgende dag in huis zijn. En dat we boodschappen doen via een app, of betaalverzoekjes versturen via de telefoon. In het bedrijfsleven is deze mate van digitalisering nog lang niet overal vanzelfsprekend. Toch zien wij dat dit meer begint te komen, en er liggen enorm veel kansen. Mobiele netwerken, slimme apparaten, cloud computing en online diensten maken digitalisering mogelijk en jagen dit aan. Bedrijven zijn hierdoor beter in staat om meer data te verzamelen, hier informatie uit te verkrijgen en dit toe te passen.  Processen worden slimmer en efficiënter uitgevoerd. Er ontstaan nieuwe producten en diensten, met name op plaatsen waar activiteiten plaatsvinden, zoals op bouwplaatsen en servicelocaties. Nieuwe producten en diensten die u helpen uw processen efficiënter te laten verlopen.

 

Hoe faciliteer je eenvoud?

Digitalisering zit hem in eenvoud. Maar hoe faciliteer je eenvoud? Eén van de voorbeelden is het ‘verclouden’ van software. Neem Dynamics 365 Business Central, het vernieuwde platform als basis van 4PS Construct. Hier vertellen we u graag alles over tijdens de klantendag. Daarnaast komt ook het nieuwe 4PS Control aan bod. Met 4PS Control beschikt u over een cloud-oplossing voor een efficiënt verloop van de samenwerking met uw ketenpartners. Hoe werkt u samen met uw onderaannemers? Op welke manier verloopt de communicatie met ketenpartners? Dit laten we u graag zien op 19 juni. Tot slot gaan we in op het thema mobiliteit en BIM in combinatie met Internet of Things (IoT).  Hoe staat het ervoor met de digitalisering van de werkplek? 

Subsessie GWW

 

We nemen u mee in de nieuwe structuur van waaruit 4PS tegenwoordig werkt met betrekking tot onze relaties in de GWW. Vervolgens gaan we in op de trends van digitalisering specifiek in de GWW- / Infrabranche. Ook tonen we enkele recente ontwikkelingen, zoals de Grafische Resource Planning inclusief de integratie met de GWW App en geïntegreerde contracten.

Subsessie installatie

 

We delen onze nieuwe werkwijze richting onze relaties in de installatietechniek. Van daaruit komen we bij de trends op het gebied van digitalisering binnen de installatiebranche. Vervolgens tonen we een aantal recente ontwikkelingen, zoals de Grafische Resource Planning met elementen, 2BA en algemene tips & trucs in verschillende modules.

Subsessie bouw

 

We informeren u over de nieuwe werkwijze die wij hanteren richting onze relaties in de bouwsector: hoe verloopt dit van implementatie tot relatie? Vervolgens gaan we in op de rol van de uitvoerder op de bouwplaats en samenwerking in de keten. Tot slot komt het onderwerp woningbeheer aan bod, van verkoop tot en met beheer.

Aanmelden?

Vul het formulier in om u aan te melden voor de 4PS Klantendag. Velden met een * zijn verplicht. Let op: aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 14.00 uur op 18 juni 2019.

Aan welke subsessie neemt u deel? *