Nieuws

De Spring '23 release van 4PS Construct is nu beschikbaar

Goed nieuws voor onze klanten: de Spring ’23 release van onze totaaloplossing 4PS Construct is nu beschikbaar! Klanten die 4PS Construct als een dienst afnemen vanuit de Microsoft Cloud ontvangen automatisch de nieuwste versie van onze software. Maar ook voor klanten die geen gebruik maken van de cloud, is deze release nu beschikbaar voor installatie. Benieuwd naar de nieuwe functies waar klanten nu mee aan de slag kunnen? Wij zetten enkel highlights uit deze release op een rij.

4PS Mutatieonderhoud App

Met de Spring ’23 release introduceren we een volledig nieuwe versie van onze Mutatieonderhoud App. Deze app was oorspronkelijk gebouwd op Windows App-technologie, maar was daardoor niet geschikt voor gebruik op Android- of Apple-apparaten. De nieuwe en verbeterde Mutatieonderhoud App is gebouwd op basis van Microsoft Power Apps en is natuurlijk volledig geïntegreerd met onze ERP-oplossing, 4PS Construct. Met behulp van de app kunnen vastgoedonderhouders tijdens de opname per ruimte alle benodigde werkzaamheden vastleggen, foto’s maken en informatie direct doorsturen naar de binnendienst voor het opmaken van offertes.

Azure maps integratie in de 4PS Grafische Resource Planning

Een ontwikkeling waar onze ontwikkelaars ontzettend trots op zijn, is de Azure Maps-integratie in 4PS Grafische Resource Planning (GRP). De GRP is een planningstool die bedrijven via een digitaal planbord direct inzicht geeft in de beschikbaarheid van hun resources. De Azure Maps-integratie toont planners op een kaart waar collega’s aan het werk zijn, maar biedt ook inzicht in bijvoorbeeld de snelste route naar de volgende klus op een specifieke datum en tijdstip.

 

4PS Control

Ook samenwerkingsplatform 4PS Control krijgt met iedere nieuwe release diverse optimalisaties. Dit keer zijn aanpassingen doorgevoerd in het documentenbeheer binnen Control en is het mogelijk om issues uit 4PS Construct via 4PS Control te delen met onderaannemers.

Ook altijd vooraan staan bij releases?

Wil jij ook een ERP-oplossing die meerdere malen per jaar updates krijgt? Wil je weten hoe onze innovatieve cloudoplossing, 4PS Construct, jouw bouw-, GWW- of installatiebedrijf nu en in de toekomst kan ondersteunen? Download dan onze 4PS Construct brochure, of neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer.

Download brochure

  • Deel deze pagina: