Nieuws

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling live met 4PS Construct en Homectrl

Woningbouwer Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling ging op 2 november live op 4PS Construct. Toen van Wanrooij eind 2020 koos voor 4PS Construct wisten wij dat dit een intensief maar mooi project zou worden. Van Wanrooij kiest immers niet alleen voor de totaaloplossing 4PS Construct maar investeert ook in andere oplossingen zoals de 4PS Uren App, de Grafische Resource Planning (GRP), 4PS Buitendienst App, Homectrl en diverse maatwerkkoppelingen. Door te kiezen voor deze oplossingen digitaliseert dit Brabantse bouwbedrijf het volledige proces; van projectontwikkeling en kopersbegeleiding tot garantie, nazorg, onderhoud en vastgoedverhuur.

Ambitieus, maar gedreven!

Toen het projectteam in januari 2021 startte met de implementatie van alle software lag er een behoorlijke opdracht voor hen. Op het hoogtepunt van het traject waren maar liefst 12 werkgroepen samen aan het werk in de door de klant speciaal ingerichte kantoorlocatie op het parkeerterrein van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling. Dankzij de tomeloze inzet en enthousiasme van onze collega’s en het projectteam bij Van Wanrooij slaagden we erin om in slechts 10 maanden 4PS Construct, ondersteunende producten, Homectrl en diverse maatwerkkoppelingen op te leveren.

De toekomst met 4PS Construct

Van Wanrooij ging live met 4PS Construct Business Central 18, Summer21 release. Nu alles live staat is het even tijd voor rust. Zo kunnen alle medewerkers bij Van Wanrooij wennen aan de nieuwe situatie en alle mogelijkheden ontdekken. Maar dat wil niet zeggen dat het project hier eindigt, in de loop van 2022 starten we met het optimalisatietraject met verschillende toevoegingen, verbeteringen en uitbreidingen. Ook een update naar een nieuwere versie van Business Central staat hierbij op de agenda. Zo blijft van Wanrooij optimaal profiteren van de nieuwste ontwikkelingen binnen Business Central.

Wat zegt van Wanrooij over de livegang?

Wat verwacht van Wanrooij nu het grote implementatietraject achter de rug is? Wij vroegen het aan Kees op ‘t Hof, applicatiebeheerder / BI analist bij Van Wanrooij.

“Na de intensieve periode van de implementatie, kijken we uit naar het plukken van de vruchten van onze investeringen. Als iedereen gewend is aan de deels nieuwe processen en het nieuwe pakket, zal dit leiden tot efficiëntie en tijdswinst op de werkvloer. De volgende stap is dan om de collega’s op weg te helpen met de (deels nieuwe) rapportages en hen meer inzichten te geven in de data. Voor onze afdeling zal dit betekenen dat we verzoeken gaan krijgen tot ondersteuning bij ander soort rapportages en analyses. Een vraag waar we naar uit kijken, dan zijn we de business écht vooruit aan het helpen”, vertelt Kees.

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling kiest voor:

  • 4PS Construct Business Central met onder andere de modules Projectontwikkeling, Kopersbeheer, Projecten, Service en Onderhoud, Materieel, Verhuureenheden en Financieel enz.
  • Diverse aanvullende modules zoals de 4PS Uren App, de Grafische Resource Planning (GRP) en 4PS Buitendienst App.
  • Homectrl: brengt alle informatie en communicatie rondom kopersbegeleiding samen op één platform.

Over Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling

Dit familiebedrijf uit Geffen bouwt al meer dan 50 jaar voor particulieren, corporaties, beleggers en lokale overheden. Dat deden ze oorspronkelijk lokaal, maar inmiddels is het bedrijf actief in heel Brabant, Gelderland en Utrecht. En dat doen ze al lang niet meer met alleen familieleden. Inmiddels heeft het bedrijf ongeveer 350 medewerkers in dienst die zich volledig inzetten om samen innovatieve oplossingen te bouwen en een duurzame relatie te ontwikkelen met hun partners en opdrachtgevers.

https://www.vanwanrooij.nl/

Bedrijfsfoto-Van-Wanrooij-bouw-ontwikkeling

  • Deel deze pagina: