Welkom bij Development & Testing

Het foutloos uitleveren van de 4PS Construct-software, dat is waar de collega’s van het Development & Testing team zich dagelijks mee bezig houdt. Zij volgen de innovaties van Microsoft op de voet en werken met de meest recente versies van Microsoft Dynamics, zoals Business Central. Daarnaast houden zij zich ook bezig met IoT en machine learning.

6 redenen om bij 4PS te werken

Over; Werken bij 4PS

Goede software moet geschreven worden, gebouwd en getest voor het wordt uitgeleverd aan onze klanten. Onze afdeling Development & Testing is opgedeeld in meerdere teams, om een zo goed mogelijke focus te houden op de verschillende producten.

  • Wie worden jouw collega's?

    Jouw passie draagt bij aan je werkplezier. Maar ook het hebben van een gezellige en inspirerende groep collega’s is hier een belangrijk onderdeel van.

  • Innovatie met Microsoft

    4PS behoort tot de Inner Circle en daarmee draaien we als eerste mee in de partnerprogramma’s. Dat betekent dat we als eerste aan de slag mogen met nieuwe unieke technologische oplossingen.

  • Goede balans tussen werk en privé

    Een werkomgeving die informeel is en inspireert. Waar je zelf je werktijden en keuzes maakt en jezelf blijft ontwikkelen. Zowel op technologisch als op persoonlijk vlak.

Werken bij 4PS

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software! Wij zetten continu in op nieuwe ontwikkelingen, voortbouwend op het toekomstbestendige platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central. We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

6 redenen om bij 4PS te werken

App team - Niels Stroober

Het App team is verantwoordelijk voor alle mobiele apps van 4PS, bijvoorbeeld de applicatie voor het registreren van uren en het materiaalbeheer. "Vrijheid en afwisseling in mijn werkzaamheden; van het ontwerpen van een nieuwe applicatie tot het voeren van coaching gesprekken. Elke dag is weer anders met telkens nieuwe uitdagingen, dat maakt mijn werk zo leuk!”

Web team - Pieter Elsinga

Ons webteam zorgt ervoor dat alle webportalen en webreleases up to date worden gehouden. "Releases, supportmeldingen of nieuwe functionaliteit; Ik moet elke dag prioriteren en met het team nadenken over oplossingen en nieuwe ontwikkelingen. 4PS biedt genoeg ruimte en afwisseling om te excelleren op dingen waar je goed in bent. Dat motiveert mij enorm!"

NAV 1 team - Peter Schoenmaker

Het NAV1 team bestaat uit een gemêleerde groep unieke persoonlijkheden met uiteenlopende karakters en vaardigheden, een mix van jong en oud die op één kamer zitten. “In dit team van testers en developers ontwikkelen we een deel van 4PS Construct. We doen dat in een rustige sfeer waarin de mensen hulpvaardig naar elkaar zijn en er ruimte is voor een lolletje."

NAV 2 team - Bob Goossen

In theorie doet het NAV2 team soortgelijke werkzaamheden als het NAV1 team. In de praktijk hebben beide teams specialisaties. "Ieder team focust zich op specifieke modules van de 4PS Construct software. Zo heeft een collega uit mijn team financiële ervaring, dus zij richt zich op die onderdelen. Verder werken we veel samen met het Web en App team, bijvoorbeeld om de Uren-modules en -app met elkaar af te stemmen".

Kom jij deze afdeling versterken?

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: