Welkom bij Marketing

Verdiepen, vernieuwen en je hart volgen zijn belangrijke waarden binnen 4PS. Dit zie je ook terug in ons marketingteam. Zij zijn nieuwsgierig naar onze klanten en verdiepen zich in customer journeys. Deze dienen als een basis voor de 4PS marketingstrategie. Het team houdt de trends binnen marketing en de ontwikkelingen binnen de bouwnijverheid nauw in de gaten. Natuurlijk doen zij nog veel meer en dat lees je hier.

 

Kijk een dagje mee!

4

locaties

7+

collega's marketing

8,0

rapportcijfer ambassadeurschap

Werken bij Marketing

  • Wie worden jouw collega’s?

    Ons marketing team bestaat momenteel uit onze manager marketing Bianca, marketing & communicatie coördinator Ankie, product marketeer Johan, content marketeers Lara en Annelies en Online Marketeer Jakob. Marketing manager Silvia is verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten bij 4PS UK. Daarnaast hebben we elk half jaar verschillende marketing stagiaires die ons ondersteunen.

  • Goede balans tussen werk en privé

    Als je bij 4PS werkt, dan heb je veel vrijheid. Zo kun je er voor kiezen om thuis of op kantoor te werken. We vinden het wel fijn om regelmatig samen te komen om dingen te bespreken. Dit doen we bijvoorbeeld in onze wekelijkse marketing meeting op maandagochtend!

  • Voor wie werken wij

    Als marketingteam NL zijn we werkzaam op het hoofdkantoor in Ede. Vanuit Ede ondersteunen we tevens de kantoren in het Verenigd Koninkrijk (Birmingham), België (Gent en Hasselt) en onze 6 internationale partners wereldwijd. Verder werken we nauw samen met de HR-afdeling en staan we altijd paraat om andere afdelingen te helpen.

Werken bij 4PS

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software! Wij zetten continu in op nieuwe ontwikkelingen, voortbouwend op het toekomstbestendige platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central. We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

6 redenen om bij 4PS te werken

Bianca, manager marketing

Als manager marketing ben ik binnen onze internationale organisatie 4PS verantwoordelijk voor de strategie en maak de vertaalslag naar de praktijk. Daarbij heb ik een bevlogen team van marketing- en communicatiespecialisten om mij heen. Samen zetten we onze bedrijfssoftware 4PS Construct vanuit onze kantoren in Nederland, België en UK op de kaart binnen de branches Bouw, Installatietechniek en GWW, wereldwijd!

Ankie, marketing- en communicatie coördinator

Ik ben werkzaam als marketing coördinator om​ onze vele marketing- en communicatieactiviteiten in goede banen te leiden. Dat houdt in dat ik de planning en to-do's van de diverse campagnes die we hebben bedacht voor alle BU’s, België en UK beheer, en ik coördineer daarnaast het schakelen met externen/andere afdelingen.

Johan, product marketeer

Als product marketeer houd ik me bezig met de lancering van onze nieuwe softwareontwikkelingen, voor de branches Bouw, Installatietechniek en GWW. Door mijn rol heb ik contact met verschillende afdelingen binnen 4PS. Het zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Omdat wij daarnaast ook wereldwijd actief zijn, is mijn werk extra leuk en uitdagend!

Lara, content marketeer

Als content marketeer houd ik me bezig met het optimaliseren van de website en het maken van content voor nieuwsbrieven, social media en brochures. Ik ben leergierig, doelgericht en ik vind het leuk om anderen te helpen.

Jakob, online marketeer

Als Online Marketeer binnen het team ligt mijn focus op het bieden van inzichten in de online prestaties van 4PS en het optimaliseren van datastromen en targeting. Verder houd ik mij bezighouden met online campagnes en verschillende optimalisatie trajecten van de website.

Silvia, marketing manager 4PS UK

Ik ben verantwoordelijk voor het doorvoeren van het 4PS beeldmerk in het Verenigd Koninkrijk. Vanuit Birmingham zorg ik voor de nieuwsbrieven naar onze Britse klanten, de Social Media kanalen en werk ik nauw samen met het Sales team, om hen te ondersteunen in het sales proces.

Wat doet het marketingteam?

Als marketingteam zijn we verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie rondom 4PS. De laatste jaren zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze huisstijl. Zo lanceerden we afgelopen jaar onze nieuwe website. Daarnaast organiseren wij jaarlijks diverse evenementen voor klanten en prospects. Een voorbeeld is de jaarlijkse klantendag, hierbij staat het delen van productontwikkelingen, inspireren en netwerken centraal. Verder zijn we druk bezig met het ontwikkelen van brochures voor de diverse oplossingen die 4PS aanbiedt. We werken samen met externe bureaus om content te maken voor campagnes, zoals whitepapers en blogs. Kortom, door de diversiteit binnen 4PS is geen dag hetzelfde binnen ons marketingteam.

Benieuwd geworden naar ons team? We nemen je graag een dagje mee in onze werkzaamheden!

Kijk een dagje mee 

Wil jij dit team versterken?

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: