Welkom bij Marketing

Verdiepen, vernieuwen en je hart volgen zijn belangrijke waarden binnen 4PS. Dit zie je ook terug in ons marketingteam. Zij zijn nieuwsgierig naar onze klanten en verdiepen zich in customer journeys. Deze dienen als een basis voor de 4PS marketingstrategie. Het team houdt de trends binnen marketing en de ontwikkelingen binnen de bouwnijverheid nauw in de gaten. Natuurlijk doen zij nog veel meer en dat lees je hier.

 

Kijk een dagje mee!

4

locaties

7+

collega's marketing

8,0

rapportcijfer ambassadeurschap

Werken bij Marketing

  • Wie worden jouw collega’s?

    Ons marketingteam in Nederland bestaat momenteel uit Bianca de Bruin (Manager Marketing 4PS Group), Michelle (Digital Marketeer), Lara en Annelies (Content Marketeers), Johan en Thom (Product Marketeers). Daarnaast worden we altijd vergezeld door meerdere stagiaires, zijn we nog op zoek naar Multimedia Designer en werken samen met de field marketeers uit België, Duitsland en de UK.

  • Goede balans tussen werk en privé

    Als je bij 4PS werkt, dan heb je veel vrijheid. Zo kun je er voor kiezen om thuis of op kantoor te werken. We vinden het wel fijn om regelmatig samen te komen om dingen te bespreken. Dit doen we bijvoorbeeld in onze wekelijkse marketing meeting op maandagochtend!

  • Voor wie werken wij

    Als marketingteam NL zijn we werkzaam op het hoofdkantoor in Ede. Vanuit Ede ondersteunen we tevens de kantoren in het Verenigd Koninkrijk (Birmingham), België (Gent en Hasselt) en onze 6 internationale partners wereldwijd. Verder werken we nauw samen met de HR-afdeling en staan we altijd paraat om andere afdelingen te helpen.

Werken bij 4PS

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software! Wij zetten continu in op nieuwe ontwikkelingen, voortbouwend op het toekomstbestendige platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central. We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

6 redenen om bij 4PS te werken

Bianca, manager marketing

Als manager marketing ben ik binnen onze internationale organisatie 4PS verantwoordelijk voor de strategie en maak de vertaalslag naar de praktijk. Daarbij heb ik een bevlogen team van marketing- en communicatiespecialisten om mij heen. Samen zetten we onze bedrijfssoftware 4PS Construct vanuit onze kantoren in Nederland, België en UK op de kaart binnen de branches Bouw, Installatietechniek en GWW, wereldwijd!

Johan, product marketeer

Als product marketeer houd ik me bezig met de lancering van onze nieuwe softwareontwikkelingen, voor de branches Bouw, Installatietechniek en GWW. Door mijn rol heb ik contact met verschillende afdelingen binnen 4PS. Het zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Omdat wij daarnaast ook wereldwijd actief zijn, is mijn werk extra leuk en uitdagend!

Lara, content marketeer

Als content marketeer houd ik me bezig met het optimaliseren van de website en het maken van content voor nieuwsbrieven, social media en brochures. Ik ben leergierig, doelgericht en ik vind het leuk om anderen te helpen.

Annelies, content marketeer

Met leuke, gerichte en interessante content bijdragen aan het succes van 4PS! Dat is wat mij als content marketeer drijft en waar ik blij van word. Van blogs en whitepapers schrijven tot het interviewen van klanten voor inspirerende klantverhalen; geen dag is hetzelfde en dat maakt het net zo leuk.

Thom, product marketeer

Na een succesvolle afstudeerperiode bij 4PS ben ik begonnen als product marketeer. Ik houd me bezig met het in de markt zetten van onze nieuwe ontwikkelingen en schakel hierdoor veel met het marketing team en andere afdelingen binnen de organisatie. Dit maakt mijn baan veelzijdig, leuk en actief!

Wat doet het marketingteam?

Als marketingteam zijn we verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie rondom 4PS. Wij willen hierbij optimaal inspelen op trends en ontwikkelingen binnen de branche met pakkende en relevante content. We besteden daarbij veel aandacht aan het in kaart brengen en inrichten van customers journeys om onze marketing-uitingen zo effectief mogelijk in te zetten. Daarnaast organiseren wij jaarlijks diverse online en offline evenementen voor klanten en prospects. Denk hierbij aan een jaarlijkse klantendag of ons digitale event ‘De Week van Digitalisering’ waarbij het delen van productontwikkelingen en het inspireren van onze klanten centraal staat. Verder ontwikkelen wij de productdocumentatie voor de diverse oplossingen die 4PS aanbiedt en schrijven we content zoals blogs en whitepapers voor diverse campagnes. Kortom, door de diversiteit binnen 4PS is geen dag hetzelfde binnen ons marketingteam.

Benieuwd geworden naar ons team? We nemen je graag een dagje mee in onze werkzaamheden!

Kijk een dagje mee 

Wil jij dit team versterken?

Rosa Bannink

HR Business Partner & Recruiter 4PS Group


  • Deel deze pagina: