Kies je branche
Referenties

Bouwbedrijven

Ruim 19 jaar is 4PS actief in ERP software voor de bouw. Veel bouwbedrijven hebben al gekozen voor de integrale bouwsoftware voor ieder bouwproces van Microsoft en 4PS. Omdat een logo meer zegt dan duizend woorden, vindt u onderstaand een aantal van onze klanten in de bouwsector.

 

 • BAM International klantverhaal 4PS
 • Trebbe kiest 4PS bouwsoftware
"We hebben nu veel sneller een overzicht van hoeveel mensen er staan ingepland, wie er bij betrokken is (geweest) en hoe het project loopt. En we delen heel gemakkelijk documenten met de jongens buiten zoals foto's. Dat helpt hen om bij alles bij de start goed visueel in beeld te krijgen, zodat ze weten waar ze aan toe zijn."  Lees verder »

 

Hegeman Bouw Partners is een breed geörienteerd bedrijf. Het is actief in beheer en onderhoud en de verduurzaming van woningen, civiele projecten zoals bruggen en sluizen, kleinschalige nieuwbouwprojecten, maar doet bijvoorbeeld ook de bouw van nieuwe winkels voor supermarktketen Aldi. 

 

Naar de website van Hegeman Bouw Partners

< Lees minder

Hegeman Bouw Partners - Arnhem
"Nu kan iedereen in het systeem realtime informatie zien waardoor er veel betere beslissingen kunnen worden genomen op situaties rondom de projecten. Omstandigheden rondom projecten worden nu veel beter inzichtelijk, we zien het immers allemaal rechtstreeks in het systeem. Er zijn veel minder verrassingen dan vroeger."     Lees verder »

 

BAM International is een werkmaatschappij van de Koninklijke BAM Groep, één van de grootste aannemersbedrijven van Europa. Het internationale bedrijf is actief in meerdere divisies binnen de bouwnijverheid. BAM creëert duurzaam gebouwde omgevingen over de hele wereld en is actief in de regio’s Afrika, Midden- Oosten / Golfstaten, Azië Pacific, Australië en Latijns- en Noord-Amerika.

 

Naar de website van BAM International >> 

< Lees minder

BAM International -
Logo Bolton Groep 4PS Construct
"Het systeem moet gewoon goed, gebruiksvriendelijk en stabiel zijn. Dat heeft de software van 4PS en dat is heel plezierig. We halen steeds meer waardevolle, voorspellende informatie uit 4PS Construct." Lees verder »

 

De Bolton Groep bestaat uit Bolton Ontwikkeling en Bolton Bouw, de groep bundelt kennis en jarenlange ervaring op het gebied van projectontwikkeling en bouwen. Ontwikkelen én realiseren liggen bij de Bolton Groep in één hand. 

 

Naar de website van Bolton Groep

 

< Lees minder

Arnold Hofman - Controller
Logo Trebbe 4PS Construct
"Met Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct beschikken we over een stabiele basis aan ERP, aangevuld met de bouwkundige kennis van 4PS. Dankzij 4PS Construct zijn wij in staat om met hetzelfde aantal mensen veel meer werk te doen!" Lees verder »

 

Trebbe is een dienstverlenende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. We werken aan resultaten die voldoen aan de verwachting van onze klanten. 

De kracht en ervaring van ruim een eeuw bouwhistorie gebruiken wij als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. We kijken voortdurend naar de wereld om ons heen en passen onze werkwijze daarop aan. Dat noemen wij bouwen met perspectief!

 

Naar de website van Trebbe >>

 

< Lees minder

Marcel Berghuis - Hoofd Automatisering
Logo Kimmenade 4PS ERP software
"Als service- & projectorganisatie hebben wij grote behoefte aan efficiency en actueel inzicht in al onze service- en projectwerkzaamheden. Met 4PS kunnen wij dat realiseren en met onze huidige bezetting verder groeien!" Lees verder »

 

Kimmenade biedt bedrijven, overheden en vastgoedeigenaren een gegarandeerde, duurzame oplossing voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Innovatief door expertise en research in eigen huis. Flexibel en veelzijdig in mogelijkheden door succesvolle samenwerkingsverbanden.

 

Naar de website van Kimmenade >>

 

< Lees minder

Leon Driessen - Financieel Directeur
Logo Aalberts Bouw 4PS bouwsoftware
"Door het implementeren van Microsoft Dynamics NAV samen met 4PS Construct zijn wij een organisatie geworden die snel kan sturen op resultaat. 'Wat zijn onze successen en waar is verdere optimalisatie vereist?' Door dimensionering van data is de behaalde tijdwinst aanzienlijk." Lees verder »

 

Aalberts denkt, bouwt en onderhoudt. De focus van Aalberts Bouw ligt op wonen, werken en comfort. Maar ook op kostenbeheersing, energiebesparing en duurzaamheid. Door partijen met elkaar te verbinden worden projecten haalbaar en staat ontzorging centraal.

 

Naar de website van Aalberts Bouw >>

 

< Lees minder

Jakob Jan Aalberts - Proces- en Informatiemanager
 

Installatiebedrijven

Meer dan duizend woorden, samengevat in een logo. Ruim 19 jaar is 4PS actief in software voor installatiebedrijven. Veel installateurs in Nederland hebben gekozen voor de ondersteuning van hun processen met de ERP software van Microsoft en 4PS. Onderstaand een aantal van hen.

 

 • Van Tilburg
 • Samenwerking Digit Elektrotechniek 4PS
 • De Bont Elektrotechniek kiest 4PS Contruct
Dynniq werkt met 4PS Control, zodat de klanten van Dynniq informatie over bijvoorbeeld meldingen van storingen en schades met hun klanten kunnen delen.  Lees verder »

 

Dynniq is een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat nationaal geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. De 1600 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven. 

 

Naar de website van Dynniq

< Lees minder

Dynniq - Amersfoort
Met de 4PS BIM Bridge slaat Breman Installatiegroep de brug tussen engineering en logistiek. Lees verder »

 

Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in woningen. De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven, een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. 

 

Naar de website van Breman 

< Lees minder

Breman Installatiegroep - Genemuiden
'Gedurende het selectietraject werd al gauw duidelijk dat de ERP-applicatie van 4PS  met haar modulaire structuur precies die brede functionaliteit biedt  waarnaar wij op zoek waren. Bovendien vormt Microsoft Dynamics NAV het fundament, dat is bijzonder prettig met het oog op betrouwbaarheid en continuïteit.'  Lees verder »

Nsecure, opgericht in 1995, zorgt ervoor dat ondernemingen op gebied van toegangsverlening, -processen en -beheer alles perfect geregeld en onder controle hebben, zodat zij zich volledig op hun corebusiness kunnen richten. Nsecure doet dit voor veel top 500 ondernemingen in de sectoren industrie, overheid, zorg, transport & vervoer, leisure, utiliteit en financiële dienstverlening.

 

Naar de website van Nsecure >> 

< Lees minder

Nsecure - Barendrecht
Van Tilburg Energie Design
'We zijn nu veel meer in control. Dat is wat ik kan concluderen na anderhalf jaar 4PS Construct. Als ik naar de financiën kijk, heb ik nu veel sneller inzicht in cijfers en totalen dan voorheen. Daardoor kan ik sneller schakelen en  waar nodig bijsturen.  Lees verder »

 

Van Tilburg Energie Design is een installateur uit Horst aan de Maas met meer dan 20 jaar ervaring in de installatiebranche. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalpartner voor installatietechniek met ruim 40 enthousiaste en kundige mensen in dienst. Specialisme: de zakelijke markt, utiliteitsbouw en industrie.

 

Naar de website van Van Tilburg >>

 

< Lees minder

Anouk van Tilburg - Controller
Logo Digit Elektrotechniek 4PS Software
"Al na 1,5 jaar heeft Microsoft Dynamics NAV met 4PS Construct ons een besparing van 10% op onze overheadkosten opgeleverd. Ook is onze documentenstroom nu voor meer dan 95% digitaal en zijn wij veel minder tijd kwijt in het zoeken naar benodigde projectinformatie." Lees verder »

 

DIGIT Elektrotechniek is specialist in het installeren en onderhouden van elektrotechniek en automatisering voor industriële processen. 20 gelijktijdige gebruikers werken met de software van Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct voor installateurs.

 

Naar de website van DIGIT Elektrotechniek >>

 

< Lees minder

Martijn Dekker - Directeur
Logo de Bont Elektrotechniek 4PS Construct
"Bij De Bont Elektrotechniek zien we in dat we met moderne software het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van Microsoft en 4PS. Met recht, want dankzij onze software oplossingen zijn wij in staat onze klanten perfect te bedienen." Lees verder »

 

De Bont Elektrotechniek is een totaalaanbieder van elektrotechniek, actief op het gebied van woningbouw,renovatie, domotica, utiliteit en duurzame oplossingen. In 2000 gingen zij van start met een duidelijk doel: het inzetten van onze kennis en techniek om klanten optimaal van dienst te zijn op elektrotechnisch terrein. Het team van De Bont bestaat inmiddels uit meer dan 20 vakbekwame en zeer gemotiveerde medewerkers.

 

Naar de website van De Bont Elektrotechniek >>

 

< Lees minder

Alwin de Bont - Directeur
Logo Batenburg Techniek 4PS software
"De marges staan onder druk. Goed calculeren, plannen en minder fouten maken: daarmee is winst te behalen in onze branche. De 4PS applicaties bieden hierin veel ondersteuning waardoor Batenburg voordeel bereikt." Lees verder »

 

Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener met 850 specialisten aan oplossingen voor opdrachtgevers. Het ontwerpen, leveren en onderhouden van gebouwgebonden installaties is hen op het lijf geschreven.

 

Naar de website van Batenburg Techniek >>

 

< Lees minder

Robert Heerkes - Program Manager ERP
 

GWW / Infra

Meer dan duizend woorden, samengevat in een logo. Ruim 19 jaar is 4PS actief in software voor GWW- en infrabedrijven. Inmiddels werken al veel bedrijven in Nederland met de ERP software van Microsoft en 4PS. Onderstaand een aantal van hen.

 

 • Video Ooms Civiel samenwerking 4PS
 • Referentie artikel Gebr. van 't Hek
 • Vlasman kiest 4PS GWW software
 • A.Hak kiest 4PS GWW software
 • Lek Sloopwerken 4PS Construct
Logo Ooms Civiel 4PS
"Mede dankzij het 'gereedschap' van 4PS en Microsoft zijn wij in staat om gegevens op een efficiënte en gebruiksvriendelijke wijze te verwerken. Daarom kunnen wij belangrijke sturingsinformatie aanzienlijk sneller rapporteren wat een positieve bijdrage levert aan de beheersing van onze projecten en organisatie." Lees verder »

 

Ooms Civiel is een innovatieve infraprovider met bijna 350 enthousiaste professionals. Het bedrijf bestaat uit een viertal werkmaatschappijen: Ooms Construction, Ooms Producten, Ooms PMB en Unihorn. Sinds januari 2012 is Ooms Civiel een onderdeel van Strukton Civiel. Door bundeling van krachten en activiteiten is Ooms Civiel in staat een antwoord te geven op complexe vraagstukken van opdrachtgevers.

 

Naar de website van Ooms Civiel >>

 

< Lees minder

Ooms Civiel -
Van t Hek
“Wat 10 jaar 4PS Construct heeft opgeleverd, is dat we nu veel bewuster met  onze bedrijfsprocessen omgaan. 4PS denkt hard mee in innovatieve aanpassingen, die ons beter in staat stellen over meerdere projecten heen te plannen en effectieve managementinformatie te genereren. 4PS pakt uitdagingen op en dat wekt vertrouwen.” Lees verder »

 

Van 't Hek is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad en tot slot het realiseren van complete bouwkuipen. Daarnaast maakt het bedrijf onderdeel uit van de Van 't Hek Groep, koploper in  trillingsvrije en geluidsarme technieken. 

 

Naar de website van Van 't Hek >>

< Lees minder

Jurian Borst - Beleidscontroller & Hoofd Automatisering
Logo Vlasman 4PS GWW software
“De betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie binnen 4PS Construct heeft ons door de crisis geholpen! Sinds 2003 werken we met de applicatie en we staan voor de volle 100% achter onze keuze. 4PS Construct staat als een huis, is gebruikersvriendelijk en sluit naadloos aan op alle andere Microsoft producten.” Lees verder »

 

Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken BV uit Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in Sloopwerken en Asbestsanering. Zij is een grote speler in de Nederlandse bouw- en sloopwereld. Verder is Vlasman al jaren marktleider in het zogenaamde koppensnellen en ook voor betonboren en zagen kan men bij Vlasman terecht. Met geavanceerd materieel, ruim 80 vaste medewerkers in Nederland en 30 in Duitsland (Vlasman GmbH), levert Vlasman binnen haar disciplines een totaalpakket.

 

Naar de website van Vlasman >>

 

< Lees minder

Tijs de Lint - Financieel Controller
Logo A.Hak 4PS software
"Ons nieuwe ERP-pakket moest ons primaire bedrijfsproces transparant, efficiënt en beheersbaar maken. Met behulp van 4PS Construct is dat doel bereikt! We ervaren de applicatie als buitengewoon goed en gebruikersvriendelijk en hebben door 4PS Construct en Microsoft Dynamics NAV meer eenheid in ons bedrijf." Lees verder »

 

A.Hak is een bedrijvenfamilie die totaaloplossingen biedt voor transport en distributie van olie, gas, water en elektriciteit, data- en telecomverkeer, verlichting en duurzame energie. De bedrijven zijn in binnen- en buitenland actief in engineering, constructie, inbedrijfstelling, beheer, inspectie, onderhoud en ontmanteling van onder- en bovengrondse leiding- en kabelnetwerken. Andere activiteiten zijn: alle soorten boringen, bronbemaling en het coaten van buizen, evenals het verzorgen van complete systemen voor warmte- en koudeopslag. A.Hakpark produceert daartoe zelf installaties, apparaten, masten en portalen. Het concern dat op het gebied van de grote leidingen (tot 2m ø) tot de internationale top behoort, telt 3000 medewerkers waarvan 2250 in vaste dienst, en heeft vestigingen over de hele wereld. Dochter A.Hak Infranet doet de ‘kleinere diameters’ en kabelwerk, met name voor de Nederlandse netwerk- en nutsbedrijven.

 

Naar de website van A.Hak >>

 

< Lees minder

Catrinus van der Leest - Manager ICT/IM
"De grootste winst van het werken met 4PS Construct is dat we nu veel meer inzicht hebben in wat er gebeurt" Lees verder »

 

Lek-Sloopwerken is een duurzaam sloopbedrijf en beschikt over de kennis en ervaring op het gebied van renovatiesloop, totaalsloop, asfalt rippen, civiele loop, recycling, asbestsanering, bodemsanering, en alle takken van betonbewerking. We zetten onze kennis en ervaring graag in om samen met u de juiste oplossing te vinden voor uw uitdaging. Dit doen wij altijd met een bewust oog voor de omgeving. 

 

Naar de website van Lek Sloopwerken >>
 

< Lees minder

Robert Jan Huizinga - Lek Sloopwerken
 

Service- & Onderhoudsbedrijven

Service & Onderhoud vraagt om specifieke software ondersteuning. 4PS richt zicht al ruim 19 jaar op de ontwikkeling en implementatie van ERP software voor de S&O branche. Onderstaand vindt u enkele van onze klanten die al met onze software werken.

 

 • Referentiecase Ariëns Vastgoedonderhoud
 • Dura Vermeer Vastgoed Service
 • Janssen de Jong kiest 4PS Construct
 • Loohuis 4PS software installatietechniek
Ariëns Vastgoedonderhoud
"Het zit wel in mijn DNA om dingen steeds weer in een betere flow te willen doen. Ik wil de faalkosten zo laag mogelijk houden en mijn mensen moeten plezierig kunnen werken. Automatisering helpt daarbij." Lees verder »

 

Vastgoedonderhoudsbedrijf Ariëns werkt voor professionele beheerders van woningen en gebouwen zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijssinstellingen, overheden en beheerders van commercieel onroerend goed. 

 

Naar de website van Ariëns >>

 

< Lees minder

Johans Ariëns - Directeur
Logo Dura Vermeer Vastgoed Service Software
" Service- en mutatieonderhoud is in onze visie meer dan alleen het repareren van een kraan of het dichten van een lekkage. Woningcorporaties en vastgoedeigenaren kunnen geld verdienen aan de TCO-aanpak, terwijl de klanttevredenheid van bewoners en gebruikers gelijk blijft of zelfs stijgt." Lees verder »

 

 

Dura Vermeer Vastgoed Service is een bedrijfsonderdeel van Dura Vermeer dat serviceonderhoud aan huurwoningen uitvoert en adviseert over preventief en planmatig onderhoud. Optimale klantbediening is het uitgangspunt, terwijl de gehele procesorganisatie is ingericht op efficiënt en technisch hoogwaardig onderhoud, tegen zo laag mogelijke kosten. 

Dura Vermeer Vastgoed Service werkt met eigen gespecialiseerde onderhoudsteams, die het service- en mutatieonderhoud professioneel en klantgericht uitvoeren. Lees het referentieartikel met DVVS.

 

Naar de website van Dura Vermeer >>
 

< Lees minder

Dura Vermeer - Vastgoed Service
Logo Janssen de Jong 4PS software
"Met 4PS is onze afdeling OnderhoudPlus in staat onze klanten geheel te ontzorgen. Zij maken melding via een 4PS Portaal of App waarna onze planner de dichtstbijzijnde monteur met de juiste skills voorziet van een digitale werkbon en direct naar de klus stuurt!" Lees verder »
 
Janssen de Jong Bouw is gevestigd in Son, Venlo, Den Bosch, Hengelo en Deventer. Met een jaarlijkse omzet van 55-60 miljoen behoort het bouwbedrijf tot de top van Nederland. Janssen de Jong Bouw ontwerpt, bouwt en beheert particulier en commercieel vastgoed vanuit de visie dat de klant centraal staat en geheel wordt 'ontzorgd'.
 

 

< Lees minder

Geert Martens - Algemeen directeur - vestiging Bouw Zuid
Logo Loohuis Communicatie & Beveiliging 4PS
"Met Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct besparen wij jaarlijks alleen op onze afdeling administratie al 2 FTE! Het proces is dermate efficiënt dat ons veel werk uit handen wordt genomen." Lees verder »

 

Loohuis is verdeeld over twee takken: enerzijds zijn zij gespecialiseerd in alles wat met communicatie te maken heeft, zoals telefonie via telefoons of de cloud. Daarnaast installeert, certificeert en onderhoudt Loohuis systemen op het gebied van inbraakbeveiliging, cameratoezicht, toegangscontrole en brandbeveiliging.

 

Naar de website van Loohuis >>

 

< Lees minder

Henry Loohuis - Algemeen Directeur
 

Materieelverhuurders

Meer dan duizend woorden, samengevat in een logo. Software voor Materieelbedrijven maken wij al ruim 19 jaar. Complete ondersteuning voor al de processen van materieelverhuurders. Veel van Nederlands grootste verhuurders maken al gebruik van de ERP software van 4PS. We stellen een aantal van hen graag aan u voor.

 

 • Samenwerking Steigerbouw van der Panne 4PS
 • Dura Vermeer materieelbeheer 4PS software
Logo Steigerbouw van der Panne 4PS software
"In vijf weken waren wij live met Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct! Een ongekend snelle implementatie die te danken was aan onze platte organisatiestructuur en de mooie standaardfunctionaliteit in de 4PS Materieelmodule!" Lees verder »

 

Steigerbouw Van der Panne, gevestigd in Rotterdam, is een dienstverlener gespecialiseerd in steigerbouw. Onder het adagium ‘Veilig, betrouwbaar, flexibel en op maat’ verzorgt Van der Panne met 300 gecertificeerde medewerkers all-in steigerbouwprojecten voor opdrachtgevers in de offshore (40%), de industrie (40%) en de bouwsector (20%). Van der Panne durft daarbij verder te kijken dan standaardoplossingen en denkt creatief en innovatief mee gedurende het complete traject. Men gaat geen uitdaging uit de weg.

 

Naar de website van Van der Panne >>

 

< Lees minder

Dick Koster - Algemeen Directeur
Logo Dura Vermeer 4PS software
"Met Microsoft Dynamics NAV en 4PS als partner hebben we een product in huis waarmee we klaar zijn voor de toekomst. Een stevige basis waarop we nieuwe ontwikkelingen, die zich naar verwachting steeds sneller zullen aandienen, gemakkelijk kunnen implementeren. 4PS is voor ons de partner die deze nieuwe ontwikkelingen op adequate wijze vertaalt naar functionaliteiten."   Lees verder »

 

Dura Vermeer Materieelservice is de centrale materieeldienst van Dura Vermeer Groep NV.Zij richt zich op onderhoud, verhuur en verkoop van materieel. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in bouwplaatsinrichting en bekistingen. Dura Vermeer Materieelservice werkt volledig integraal met de software van 4PS voor materieelbedrijven.

 

Naar de website van Dura Vermeer Materieelservice >>

 

< Lees minder

Johan Krouwel - Controller
Logo Ballast Nedam Materieel software 4PS
"Met 10 jaar ervaring in Microsoft Dynamics NAV en 4PS Construct kunnen wij bevestigen dat we te maken hebben met een stabiel softwarepakket en een organisatie die continu inzet op ontwikkeling en verbetering. Besparingen zijn legio doordat alle processen softwarematig volledig geïntegreerd zijn." Lees verder »


Ballast Nedam Materieel stelt haar expertise, producten en diensten ter beschikking aan de werkmaatschappijen van Ballast Nedam en derden en levert als bouwmaterieel technisch bedrijf de volgende producten en diensten:

 • Inrichten van bouwplaatsen (tijdelijke gas-, water- en elektrische installaties en bouwwerkaccommodaties)
 • Construeren en verhuren van bekistingen en steigers
 • Verhuren van mechanisch materieel, waaronder hijskranen, liften, grondverzetmachines en trilplaten.
 • Uitvoeren van onderhoud en beheer van materieel voor derden
 • Beheer en leasing van het wagenpark BN-breed

 

Naar de website van Ballast Nedam Materieelverhuur >>

< Lees minder

Jeffrey Hoffman - Bedrijfsdirecteur