BVR Groep

Documenten rondom projecten, servicelocaties of offertes op een centrale en veilige locatie verzamelen en bewaren? Collega’s op verschillende locaties eenvoudig laten samenwerken in één document? Het zijn enkele bekende uitdagingen van bedrijven in de bouwnijverheid. Om klanten daarbij te ondersteunen, ontwikkelden de Microsoft 365 specialisten van Be-Sync, onderdeel van de 4PS Group, een uniek documentmanagement systeem (DMS) op basis van Microsoft SharePoint Online, volledig geïntegreerd met 4PS Construct. In dit klantverhaal vertelt Peter Suijkerbuijk, directeur van BVR Groep hoe zij het Be-Sync Informatie Portaal inzetten, wat de voordelen zijn en hoe de implementatie verliep.

Over BVR Groep

BVR Groep BV is een middelgroot familiebedrijf met ongeveer 150 medewerkers en is actief in het zuiden van het land. De groep bestaat uit een vijftal innovatieve, no-nonsense bedrijven die samen actief zijn op diverse terreinen in de bouwnijverheid.

Aan de slag met het Be-Sync Informatie Portaal

Met het BIP maak jij voor nieuwe projecten, servicelocaties of trajectoffertes uit 4PS Construct een online documentenomgeving in Microsoft SharePoint Online. Door collega’s en partners toegang te geven tot deze documentenomgeving, hebben alle betrokkenen altijd en overal toegang tot alle relevante documenten. Lees hier hoe BVR Groep BIP implementeerde in het bedrijf en wat de voordelen zijn.

Lees het artikel

  • Deel dit artikel: