Energiewacht West Nederland

De ambities en groei van Energiewacht zijn groot. Toen het bedrijf in de regio West-Nederland besloot om één organisatie te vormen, wist zij: dan hebben we voor die groei ook één systeem met één waarheid nodig voor maximale efficiëntie en onderlinge synergie.

 

 

 

 

 

Van oudsher ontwikkelde Energiewacht altijd haar eigen software. Er waren simpelweg geen standaard pakketten die pasten bij de dynamiek van het bedrijf, dat bestaat uit verschillende zelfstandig opererende vestigingen. Maar toen Energiewacht West de wens uitsprak om één organisatie te vormen in regio West en daarbij een flinke groeiambitie uitsprak, wist het bedrijf: nu moet het anders, nu moeten we de processen ontrafelen en de basis goed neerzetten om daarop door te kunnen bouwen.

Eén systeem, één manier van werken

Toen het bedrijf in de regio West-Nederland besloot om één organisatie te vormen, wist zij: dan hebben we voor die groei ook één systeem met één waarheid nodig voor maximale efficiëntie en onderlinge synergie. Energiewacht West is sinds eind 2019 live met 4PS Construct. Joost Fröhlich en Auke Dijkstra van Energiewacht West Nederland vertellen hoe dat ging.

Lees het artikel

  • Deel dit artikel: