Planning

Op het juiste moment het juiste materieel en de mensen samenbrengen die nodig zijn voor een project. Hoe zorgt u dat uw planning zo efficiënt mogelijk is, u snel overzicht heeft en kosten beheersbaar blijven?

Grafische Resource Planning (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Breng materieel en mensen op het juiste moment samen

Voor een succesvol project heeft u de juiste resources op de juiste tijd nodig. Een goede planning is dan ook een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsproces. De Grafische Resource Planning geeft u snel inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel.

Lees meer

Projectcapaciteitsbehoefteplanning (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Snel inzicht in personeelscapaciteit

Met de 4PS Projectcapaciteitsbehoefteplanning kent u personeelscapaciteit toe aan een project. Met deze module is het mogelijk om te beoordelen of de beschikbare capaciteit aan personeel toereikend is voor de hoeveelheid werk wat uitgevoerd moet worden.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.