Calculatie

Met 4PS Calculatie beschikt u over een flexibele en krachtige calculatie-oplossing. De calculatie is zeer geschikt om calculaties te maken in verschillende niveaus. U kiest zelf hoever u wilt standaardiseren door middel van moederbegrotingen (broncalculaties), staartbladen, recepten of tellijsten.

Calculatie (basisonderdeel 4PS Construct)

Integraal calculeren

Integraal calculeren is tegenwoordig een vereiste! Daarom bieden wij u een flexibele en krachtige calculatie-oplossing. Aan u de keuze hoever u wilt standaardiseren door middel van moederbegrotingen (broncalculaties) en recepten.

Meer weten

Calculatie volgens RAW systematiek (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Onderbouwen van bestekken

Het vaststellen van correcte aanbiedingsbedragen voor potentieel werk vormt een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsprocessen. De module Calculatie RAW uit 4PS Construct biedt u de mogelijkheid om deze aanbiedingsbedragen en bijbehorende kostprijzen integraal in 4PS te bepalen en te delen met uw potentiele opdrachtgevers.

Meer weten

Artikelbeheer (basisonderdeel 4PS Construct)

Beheer uw artikelen overzichtelijk

Met de module artikelbeheer bent u in staat om artikelbestanden in te lezen, maar ook om rechtstreeks vanuit 4PS Construct te bestellen bij uw vertrouwde leverancier.

Meer weten

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.